You look really good today #9

Denne mandagen har jeg satt sammen et antrekk hvor alt er fra Bik Bok. Så det er mye enklere å finne frem til det om du syntes et spesielt plagg var fint 🙂 Jeg vet iallefall at jeg fikk himla lyst til å dra til byen med det samme og kjøpe de skoene og den jakken. Uheldigvis rommer ikke bankkortet mitt en så stor sum.

He en fin mandag, dere!

You look really good today 9

Hvilken vårjakke har du?

1 Comment
  • Karoline
    Posted at 07:20h, 19 March Reply

    Fine klær. Jeg har det litt sånn med bøker egentlig, jeg finner nye ting jeg har lyst til å lese hver bidige dag og har alltid lyst til å kjøpe bøker 🙂 Og vårjakken min er fortsatt å veksle mellom en rød kåpe og en rød boblejakke som jeg bruker som vinterjakker, jeg vet ikke helt hvilken jakke jeg har tenkt å bruke når det blir varmere.

I'd love it if you left a comment