You look really good today #7

Syntes denne kjolen var innmari fin da jeg så den på en eller annen kjendis på den røde løper. Dessverre viser ikke dette bildet kjolen i sin helhet, men den er likevel flott, syntes jeg! Og de hælene er til å dø for, synd jeg ville trynet om jeg hadde prøvd å gå med dem.

You look really good today 7

Kunne du gått med så mye lilla til samme antrekk?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Hei! Ser at du bruker headeren jeg laget, noe som jeg ble kjempe glad for! Lurte bare på hvordan du fjernet blogg.no? Haha, det var braa at du fikk det til og ville bruke den da, bare ble lit nysgjerrig.

    Superfin blogg!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.