You look really good today #3

Mandagens antrekk er HELT klart noe jeg kunne hatt på meg. Jeg ville elsket det faktisk. Jeg har nemlig en hatt som ligner på denne, og det er min favoritthatt, shortsen i antrekket er helt lik en jeg fikk for en stund siden og de eneste skoene jeg går med for tiden er jo Dr Martens. Hadde jeg bare hatt den nydelige blondeblusen så ville jeg vært klar til å ta en tur på kafé med det samme! Sukk, det finnes så mange fine klær der ute.

Jeg har forresten glemt å skrive til dere at hvis dere vil vite hvor det eksakte klesplagget er fra og hvilket merke det er så kan dere bare trykke på bildet så kommer dere rett til beskrivelsen av alt bildet inneholder. Håper det hjelper! 😀

You look really good today 3

Hva syntes du om dette antrekket?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.