You look really good today #1

Da vil jeg gjerne presentere mitt nye prosjekt på bloggen. Nemlig et nytt ukentlig innlegg. Jeg har allerede “Things I Love” som kommer hver fredag og jeg tenkte nå å begynne med noe nytt som heter “You look really good today”, hvor det hver mandag vil komme et inspirerende antrekk jeg har satt sammen i polyvore.com. Det er mye enklere en “Things I Love”, og det syntes jeg bare er greit siden “TIL”  tar allerede flere timer i uken, så hadde nok ikke hatt tid til et til, så tidkrevende, ukentlig prosjekt i tillegg til vanlige innlegg. Håper dette vil falle i smak, ønsker mange tilbakemeldinger i kommentarfeltet. Vil jo vite om dette funker eller ikke! 🙂

 

You look really good today
Hva syntes du om ideen min til “You look really good today”?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. Å, ja! God idè 😀 Vil gjerne få litt inspirasjon til hvordan jeg kan sette sammen et antrekk … vanligvis flyr bare dagen forbi, og når jeg ligger i senga om kvelden og skal til å sovne, kommer jeg plutselig på at jeg har et problem…WHAT TO WEAR??!?!?! Glemmer bestaaandig å legge fram et antrekk til neste dag.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.