You look really good today #1

Da vil jeg gjerne presentere mitt nye prosjekt på bloggen. Nemlig et nytt ukentlig innlegg. Jeg har allerede “Things I Love” som kommer hver fredag og jeg tenkte nå å begynne med noe nytt som heter “You look really good today”, hvor det hver mandag vil komme et inspirerende antrekk jeg har satt sammen i polyvore.com. Det er mye enklere en “Things I Love”, og det syntes jeg bare er greit siden “TIL”  tar allerede flere timer i uken, så hadde nok ikke hatt tid til et til, så tidkrevende, ukentlig prosjekt i tillegg til vanlige innlegg. Håper dette vil falle i smak, ønsker mange tilbakemeldinger i kommentarfeltet. Vil jo vite om dette funker eller ikke! 🙂

 

You look really good today
Hva syntes du om ideen min til “You look really good today”?
5 Comments
 • Marthe Eline Hardy
  Posted at 18:14h, 14 January Reply

  likte idèen veldig godt, og antrekket va nyydelig!!

 • Frida
  Posted at 22:11h, 14 January Reply

  Elsker ideen, antrekket var skikkelig søtt!

 • Kiwi
  Posted at 22:26h, 14 January Reply

  Kjempebra idé! Endelig noe å se fram til på mandagene også 🙂

 • Lyra
  Posted at 22:39h, 14 January Reply

  God idé C:

 • Ingvild
  Posted at 15:49h, 15 January Reply

  Å, ja! God idè 😀 Vil gjerne få litt inspirasjon til hvordan jeg kan sette sammen et antrekk … vanligvis flyr bare dagen forbi, og når jeg ligger i senga om kvelden og skal til å sovne, kommer jeg plutselig på at jeg har et problem…WHAT TO WEAR??!?!?! Glemmer bestaaandig å legge fram et antrekk til neste dag.

I'd love it if you left a comment