White frill spring

A white frill top for spring in London…

Akkurat i det jeg følte jeg hadde sunket ned i et hull av skolearbeid, stress og ensomhet, kom Oda flyvende fra Bodø til London for å fylle dagene mine med venninnesnakk, latter og kos. I seks dager turet vi rundt i London og levde det bekymringsfrie liv. Vi besøkte Tate Modern museum, utforsket markedet i Camden, lagde deilig vegetarmat og koste oss med alle de filmene jeg har hatt lyst til å se i evigheter, men ikke har hatt noen å se med.
Lately, I’ve been sinking down into a hole in the ground, filled with an overwhelming amount of work, stress, and a bit of loneliness. Luckily, my friend Oda came flying from Bodo to London, and filled my days with girl talk, laughter and fun. For six day we enjoyed life in London without any worries. We went to the Tate Modern, explored the market in Camden, cooked delicious veggie food and watched all the films I’ve been wanting to see for ages, without anyone to watch them with. 

White frill spring
White frill spring
White frill spring

Oda og jeg gikk til og med til frisøren sammen, for å oppgradere sveisen i skikkelig bestie-style. Men før vi gjorde det, tok vi noen bilder i solskinnet i en gate bak Camden Market. Jeg følte meg som en wannabe mote-blogger i det jeg poserte foran fargerike bygninger i denne herlige storbyen.
Oda and I even went to the hairdresser together, to upgrade our look in the true way of besties. However, before we did that, we took some pictures as the sun was shining in a street behind the Camden Market. I felt like a wannabe fashion blogger as I posed in front of colourful buildings in this amazing city.

White frill springWhite frill spring
White frill spring

Top from Brandy Melville
Jeans from Monki
Socks from ASOS
Shoes from Dr. Martens
Jeg vil egentlig ikke gi etter for fast-fashion maset, så jeg har prøvd å sette meg inn i etisk klesshopping. Men herregud det er vanskelig! Det virker som om ingen merker egentlig opererer etisk riktig? Enten skader det miljøet, dyr, eller menneskene som lager klærne. Jeg følte meg derfor ganske kjip da jeg kjøpte denne hvite toppen fra Brandy Melville, for de betaler definitivt ikke arbeiderne sine nok. Huff, jeg får prøve igjen neste gang jeg skal handle klær, det er jo ikke akkurat slik at jeg gjør det så ofte.
I try to avoid giving into the fast fashion industry, so I’ve been trying to look into ethical shopping, but it’s so hard! It seems like no brand is truly ethical? Either they treat the environment, animals, or the sweatshop workers badly. Therefore I felt pretty bad when I purchased this top from Brandy Melville, because they’re definitely not paying their workers enough. Oh well, I’ll try again next time I go shopping, it’s not like I can afford to do that a lot.

Hva tenker du om etisk shopping?
What are your opinions on ethical shopping?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

 1. Du e asså så vakker, føle eg seie det te deg kvar gong eg e innom her, it is SO true tho. Og så fin du va med den kvite toppen 😀

  // Tusen takk for dei fine spørsmålå, herre som eg glede meg te å svara på de <3

  1. Åh tusen takk Milla! Det er så koselig av deg, og tro meg, jeg blir like glad hver gang du sier det <3 yay, gleder meg til å lese svarene!

 2. så fin du er!
  nylig innså jeg hvor sinnsykt mye klær jeg har, og har gitt meg den utfordringen å ikke handle nye klær, bare brukt. sparer penger og miljø – vinnvinn! det er vel min måte å handle etisk på. vet ærlig talt ikke om noen kjente merker som er bra på sånt?

  1. Tusen takk! <3 Ja, det er faktisk et veldig godt tiltak! Vi i den vestlige verden er så flinke på å kjøpe nytt nytt nytt hele tiden, det kommer nye trender nærmest daglig, det er ikke særlig bærekraftig. Jeg vet heller ikke om noen klesmerker som er flinke på det dessverre, jeg har bare hørt om noen få, og de er sjukt dyre! Ikke helt studentvennlig..

 3. Virker skikkelig koselig! I det siste året har jeg forsøkt å være veldig streng når jeg kjøper klær. Om jeg finner noe jeg liker må jeg tenke på det i minst en uke før jeg går tilbake og prøver det en gang til og ofte finner jeg ut at jeg “egentlig” ikke trenger plagget så mye som jeg tenkte første dagen.

  Annet enn det tar jeg meg ofte turen innom Fretex og leter. For noen uker siden fant jeg siden https://www.vinted.co.uk/ hvor man kan selge og kjøpe brukte klær i storbritannia som jeg syntes er ganske bra! 🙂

  1. Det er en veldig bra tenkemåte! Jeg tenker egentlig veldig likt, og det ender opp med at jeg unngår bomkjøp og fullstappede klesskap. Flere burde tenke sånn når de handler klær, det er alt for utbredt kjøp-og-kast holdning i Vesten. Vinted hørtes bra ut! Det finnes lignende sider i England også, Gumtree blant annet, også er det en app man kan bruke, Sphock tror jeg den heter. Ellers elsker jeg Fretex selv <3 Takk tips!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.