A whirlwind day in Brighton (new Youtube video!)

Før jul en helg bestemte min venninne Constanca og jeg oss for å ta en dagstur til Brighton. Vi kjøpte kaffe og frokost på Starbucks, og koste oss med den på den times lange togturen dit. Det var en kald og regnfull dag, men vi fartet rundt, lo og snakket entusiastisk hele tiden. Vi ville se så mye av byen som mulig, og nyte tiden vår der. Jeg vil si vi klarte det!
Sometime before Christmas, my friend Constanca and I decided to go to Brighton for the day. We got coffee and breakfast at Starbucks and enjoyed it on the one-hour train-journey there. It was a cold and rainy day, but we ran around Brighton laughing and chatting the whole time. We tried to see as many places as possible and enjoy our time there. I’ll say it worked!

 

Brighton
Brighton
Brighton

Jeg filmet en videobloggfra dagen vår, og jeg klarte faktisk å snakke en del til kamera! Ikke verst for meg som er rimelig redd for kameralinsen fremdeles. På et punkt er jeg så nervøs at jeg snakker over Constanca konstant, og jeg ble så flau da jeg skulle redigere videoen. Beklager Constanca, jeg lover å la deg fullføre setningen neste gang! 
I filmed a vlog from our day, and there’s actually quite a lot of chatting in it! Not bad for me who’s still kind of terrified of the camera. At one point I keep interrupting Constanca because I was nervous, which I felt so bad about when I edited it. Sorry Constanca, I promise I’ll let you talk next time! 

Brighton
Brighton
Brighton

 

Her er videoen!

Det ville betydd så mye for meg om du gikk inn på Youtube og likte den, og kanskje følger kanalen min om du ikke gjør det alt. Tusen takk.

Here is the video!

It would make my day if you chose to go to Youtube and liked the video and subscribed to my channel if you’re not already doing that. Thank you so much.

?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.