Where Rainbow Ends

Hjerterommet (2 of 13)

Jeg sto og leste litt i denne boken i skjul bak kassen en av de dagene det var få kunder i butikken. Jeg prøvde å overbevise meg selv om at jeg har jo nok bøker hjemme, jeg kan kjøpe den senere en gang. Den virket så bra at jeg klarte ikke motstå fristelsen, og den ble med meg hjem den kvelden etter jobb.

Har du lest denne boken og kan fortelle meg hva du syns om den?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Åhhhhh DEN boken!!! <3 Den er jo bare pretty damn amazing. Gle deg!! Leste den på noen dager, jeg. Og dessuten- NÅ ER FILMEN PÅ KINO! (Heter "Love, Rosie" da) Og deeen tror jeg at jeg skal se i kveld, hehe!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.