Volleyball i Sverige

Hei, hei! Håper dere har en fantastisk høstferie, eller skoleuke, om dere har det 🙂 Mine dager går til trening og å være med laget mitt, noe som er superkoselig. Det er nesten bare “gamlelaget” her, altså de som har gått på volleyball i 4 år nå + ei jente som nettopp har startet. Nå er alle samlet på hytta til meg, Tonje og Emilie, og mens alle de andre står og ser på gamle bilder fra treningsleirer og turneringer og ler seg ihjel, så sitter jeg her. Hehe, syntes det er så utrolig flaut å se på gamle bilder av meg selv med bob, pannelugg og det smilet. Men noen ganger, når latterbølgen er ekstra stor må jeg hoppe opp fra stolen min for å se på bildet de ser på. Som regel returnerer jeg med et smil om munnen, eller et pinlig uttrykk, haha!

Har tatt noen bilder fra naturen rundt hyttene her, elsker jo å ta naturbilder, og her var det spesielt denne kalde høstfølelsen. Nydelig på bilder, men ikke like bra i virkeligheten (ettersom man fryser av seg alt!)

Har også tatt en del bilder av laget og meg og vennene, men blir nok ingen bilder av laget mitt, siden alle bildene er av oss, svette og ekle i treningsklær.

Kjøpte dette flotte, rosa iPhonedekselet for bare 10(!!) kroner på Dollarstore. Det er kjempebra, og fikk det billigere siden noen hadde tatt dekselet ut av pakningen. Heldige meg 😀

Elsker denne friske, gule fargen. Hva med deg?

Dette er verdens peneste Tonje i hele verden! (Haha, skjønte dere den? Tonje istedenfor jente, hahahahaha)

Meg og Charlotte (emescee.blogg.no for flere bilder fra treningsleiren!) og Tonje og Charlotte under 🙂

Hva syntes du om bildene? 

2 Comments
 • Lyra
  Posted at 20:01h, 13 October Reply

  synes du kledde kort hår, jeg cx
  Ikke noe å være flau ove. synes det er gøy at du blir det, siden du ellers pleier å si “jeg blir ikke flau av noen ting!”(legg til pipestemme for maksimal opplevelse). <:

 • Lyra
  Posted at 00:33h, 14 October Reply

  Rart på en måte. cx
  veldig rart..

  Kan det ha noe med at du ikke har bob lenger?! isåfall: skaff deg en! C:
  altså skaff deg en meitemark eller noe og kall den bob!

I'd love it if you left a comment