Visiting Daunt Books

Jeg har fått noen spørsmål fra dere om å filme livet mitt i London. Det prøvde jeg på i går! Å være foran kamera er vanskeligere enn man skulle trodd, og jeg klart ikke hoppe i det og faktisk snakke i videoen. Men det kommer seg! Det var utrolig gøy, så det kommer definitivt flere videoer fra hverdagen min i London. Hva syntes dere?

Hva syntes dere?

I’ve had a few requests lately to start filming my life in London. I did just that yesterday! Being in front of a camera is a bit nerve-wracking, so I didn’t dare to actually talk to the camera. But I’ll get there! I had a lot of fun, so I’ll definitely make more videos from my life in London.

What do you think?

7 Comments
 • June
  Posted at 19:32h, 05 February Reply

  Fin video, og perfekt lengde på den! Jeg kvier meg ofte for å se vlogger fordi jeg synes de blir for langdryge. To minutter er perfekt, man får formidlet masse fint på den tiden synes jeg!

  • Martine
   Posted at 19:34h, 05 February Reply

   Takk for så fin tilbakemelding! Glad du likte den. Det skal jeg huske på til neste gang, videoer trenger ikke være så lange for å være innholdsrike 🙂

 • Christel Næss
  Posted at 20:38h, 07 February Reply

  Så stemningsfull video og flott musikk 🙂 Dere er så fine sammen, gleder meg til å høre stemmen din og. Da blir det perfect!! Ser at sønnen min trives <3

 • Milla
  Posted at 19:10h, 08 February Reply

  Åh. Så fint. Detta vil eg se mær av. Filmane dine. Fikk lyst te å filma sjøl. Så synd eg ikje har kamera som kan filma. Need to get me one!!!

  // Åh. Kjære Martine. Tusen takk for ein så fin kommentar. Eg blei rørt. Klem te deg i tonnevis gjennom skjermen!!!

 • IDA.JPG
  Posted at 16:21h, 10 February Reply

  Elsk! Ble inspirert til å prøve selv!

 • Carina Behrens
  Posted at 19:39h, 30 May Reply

  For det første: Så EKSTREMT søt du var i det første klippet av deg på toget. ♥︎

  For det andre: Kjempefin video. Gleder meg til å se mer! Og som June sier, perfekt lengde. Jeg må visst lære en ting eller to av deg når det kommer til det ?

  • Martine
   Posted at 10:07h, 07 June Reply

   Hahah åå takk <3

I'd love it if you left a comment