Video: 31 days of easy & student friendly veggie dinners

Jeg vet ikke om dere husker det, men i begynnelsen av oktober startet jeg en utfordring om å spise vegetar hver dag ut måneden. Det var Caroline fra som inviterte meg til å bli med på utfordringen, og jeg og en rekke andre bloggere ble med.

Utfordringen viste seg å i det hele tatt være veldig lite utfordrende, og jeg storkoste meg med denne dytten i retning mer plantebasert mat. Jeg hadde skikkelig mange gode middager i oktober for å si det sånn!

Gjennom hele måneden filmet jeg middagen min hver dag, for å lage denne videoen:

//I don’t know if you remember, but in the beginning of October, I challenged myself to only eat vegetarian the whole month. It was Caroline who invited me to do the challenge with her and a few other Norwegian bloggers.

The challenged turned out to be no challenge at all. I had so much fun! It was great to have this push to eat more plant-based food, and I thought it was pretty easy actually. So many of the dinners through October were great.

I filmed my food every day through October and put together this video:

 

Med videoen prøver jeg å vise hva en student på budsjett spiser på et kjøttfritt kosthold. I videoen viser jeg ingrediensene jeg bruker, litt av fremgangsmåten i matlagingen, og ikke minst den ferdige middagen for hver dag. Noen dager ble middagen kjapp og enkel, som ofte skjer i en travel studiehverdag, mens andre dager ble middagen litt mer avansert og skikkelig god!

Disclaimer: Jeg er ingen kokk! Jeg er bare en amatør på kjøkkenet som prøver mitt beste.

Jeg prøvde å eksperimentere så mye som mulig på kjøkkenet, samtidig som jeg ville teste ut utvalget av kjøtterstatninger. Herman var spesielt begeistret for vegetarburgeren fra et britisk merke, så som dere kan se i videoen endte vi opp med å ha det til middag en rekke ganger haha. Studentlivet eh?

Det morsomste med måneden var å teste ut forskjellige oppskrifter på tofu. Første gang jeg smakte tofu syntes jeg det var forferdelig, og både andre og tredje gangen mislyktes jeg med å tilberede det på en god måte. Men etter hvert fikk jeg teken på det, og i løpet av måneden fikk jeg skikkelig sansen for det! Spesielt middagen jeg viser på dag 17 (spol til 2:19 i videoen) ble en storfavoritt. Namm sier jeg bare.

Jeg håper videoen kan være interessant! Om du ikke har interesse for vegetar-mat er det vel uansett litt spennende å snike på hva andre spiser til middag hver dag i en måned, hehe.

Hva er din favoritt-middag uten kjøtt?

//With this video, I tried to show what a student on a budget can eat when on a vegetarian diet. In the video, I’m showing the ingredients I use, a bit of the cooking process, and of course the finished meal of every day. The dinner was quick and easy on some days, which is normal in the busy everyday life of a student, while other days I had time to make more advanced food that turned out pretty good!

Disclaimer: I’m no chef! I’m an amateur in the kitchen, but I’m trying my best.

I spent this month trying to experiment in the kitchen, as well as testing out different meat substitutes and cool vegetarian options from the shop. Herman especially liked the veggie burger from Linda McCartney’s, so as you can see in the video we had that for dinner quite a few times. Student life eh? Haha.

What I enjoyed most through October was trying out different recipes for tofu. The first time I had tofu I absolutely hated it, and the second and third time I tried making it I didn’t do it well either. But I think now I finally got the hang of it! Through October I really started to like it. Especially the dinner I made on day 17 (go to 2:19 in the video) has become one of my absolute favourites. Soo good!

I hope this video can be of interest to you. Even if you don’t care for vegetarian food, it’s kind of interesting to see what other people make for dinner, isn’t it?

What’s your favourite meatfree dinner?

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.