Velkommen til A Tiny Bit Beautiful!

Hjertelig velkommen til bloggen A Tiny bit Beautiful, dette er en hverdagsblogg krydret med kreative innlegg og en real dose inspirasjon. Denne bloggen vil være preget av mine interesser som er skriving, lesing, foto og en liten smule mote. Under er en kort video for å ønske velkommen, og om du vil lese mer om meg og bloggen kan du lese i menyen “om A Tiny bit Beautiful” og “Om Lily”.

Forresten: Designet på bloggen er bare midlertidig til jeg lærer meg mer om CSS eller noen andre lager design til meg, dette var noe jeg lagde ved å prøve meg frem i lubith.com sin temadesigner.

Vil du følge denne bloggen videre tror du? Hva syntes du om bloggen?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

10 Comments

 1. SHIT. Jeg ble mildt sagt VELDIG overrasket!
  Synes det er veldig bra og for ikke å snakke om modig å ta det et skritt lenger. Det vise bare hvor mye du er villig til å gjøre. Utrolig stilig gjort.
  Lykke til med denne C:

 2. Aww, så fint! 🙂 Jeg elsker headeren din! Og bloggnavnet og hele bloggkonseptet. Grattis med “ny start” 🙂 Kommer absolutt til å fortsette å følge deg på den nye bloggen din.

  1. Tusen takk! Det betyr utrolig mye at du syntes det, og er kjempeglad for at du vil følge meg videre, var jo litt redd for at når jeg fikk ny blogg så ville jeg miste en del lesere, men nå ble jeg lettet for at du fortsatt er her 😀

 3. SV: jeg har så lite å gjøre, så lite skriving <:

  Tror det absolutt er verdt det. Du er jo allerede en fenomenal skribent, og siden du tar det et skritt lengre nå, kommer du selvfølgelig til å ha enda mere å skrive. Jeg er ganske sikker på at du mestrer dette helt utmerket cx

 4. Ååh, herlighet! Utrolig fin, gleder meg massemasse til å følge deg videre! 😀 Designet ser veldig fint ut foreløpig, men blir nok eenda vakrere etterhvert, jeg er i alle fall sikker på at du fikser det! 😀 Og headeren var btw utrolig fin!! Denne bloggen fikk jeg kjempelyst til å anbefale videre, hihihihi. <3 xoxo

 5. Thanks for another informative blog. Where else may I am getting that type of info written in such a perfect way? I’ve a challenge that I am simply now running on, and I’ve been at the look out for such information.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.