Velkommen til A Tiny Bit Beautiful!

Hjertelig velkommen til bloggen A Tiny bit Beautiful, dette er en hverdagsblogg krydret med kreative innlegg og en real dose inspirasjon. Denne bloggen vil være preget av mine interesser som er skriving, lesing, foto og en liten smule mote. Under er en kort video for å ønske velkommen, og om du vil lese mer om meg og bloggen kan du lese i menyen “om A Tiny bit Beautiful” og “Om Lily”.

Forresten: Designet på bloggen er bare midlertidig til jeg lærer meg mer om CSS eller noen andre lager design til meg, dette var noe jeg lagde ved å prøve meg frem i lubith.com sin temadesigner.

Vil du følge denne bloggen videre tror du? Hva syntes du om bloggen?

10 Comments
 • CECILIE
  Posted at 17:23h, 23 September Reply

  Åhhhh.. Herregud så pen du var! ++ Elsker designet! JAAA.. Kommer garantert til å følge videre på bloggen! <3

 • Lyra
  Posted at 18:44h, 23 September Reply

  SHIT. Jeg ble mildt sagt VELDIG overrasket!
  Synes det er veldig bra og for ikke å snakke om modig å ta det et skritt lenger. Det vise bare hvor mye du er villig til å gjøre. Utrolig stilig gjort.
  Lykke til med denne C:

 • Kiwi
  Posted at 19:27h, 23 September Reply

  Aww, så fint! 🙂 Jeg elsker headeren din! Og bloggnavnet og hele bloggkonseptet. Grattis med “ny start” 🙂 Kommer absolutt til å fortsette å følge deg på den nye bloggen din.

  • "Lily" Martine
   Posted at 19:49h, 23 September Reply

   Tusen takk! Det betyr utrolig mye at du syntes det, og er kjempeglad for at du vil følge meg videre, var jo litt redd for at når jeg fikk ny blogg så ville jeg miste en del lesere, men nå ble jeg lettet for at du fortsatt er her 😀

 • Heddak
  Posted at 20:12h, 23 September Reply

  Søtt! 🙂

 • Lyra
  Posted at 22:13h, 23 September Reply

  SV: jeg har så lite å gjøre, så lite skriving <:

  Tror det absolutt er verdt det. Du er jo allerede en fenomenal skribent, og siden du tar det et skritt lengre nå, kommer du selvfølgelig til å ha enda mere å skrive. Jeg er ganske sikker på at du mestrer dette helt utmerket cx

 • ingeborg
  Posted at 05:27h, 24 September Reply

  Ahh denne bloggen er so fin nydelig hedder og bra komnsept denne bloggen blir jeg appsolut og følle opp.

 • Ingvild
  Posted at 12:27h, 24 September Reply

  Ååh, herlighet! Utrolig fin, gleder meg massemasse til å følge deg videre! 😀 Designet ser veldig fint ut foreløpig, men blir nok eenda vakrere etterhvert, jeg er i alle fall sikker på at du fikser det! 😀 Og headeren var btw utrolig fin!! Denne bloggen fikk jeg kjempelyst til å anbefale videre, hihihihi. <3 xoxo

 • Marthe Eline Hardy
  Posted at 20:50h, 24 September Reply

  Åå, gratulerer Lily, bloggen e superfin!! 🙂
  Kommer selvfølgelig til å følg bloggen videre!

 • louis vuitton
  Posted at 20:17h, 02 October Reply

  Thanks for another informative blog. Where else may I am getting that type of info written in such a perfect way? I’ve a challenge that I am simply now running on, and I’ve been at the look out for such information.

I'd love it if you left a comment