Veien til lykke

Budskapet i denne boken av Björg Thorhallsdottir er så enkelt, men vakkert forklart. Det ordene og illustrasjonene formidler er riktig og fint, og alt jeg vil etter å ha lest det Bjørg skriver, er å kjenne på den samme styrken og gleden som finnes i boken.

Veien til lykke
Jeg elsker å elske deg

Da jeg så denne boken på hyllen en dag jeg var på jobb, falt jeg automatisk for det vakre og sprudlende med boken, og den gode livsfilosofien den formidler.

ÅpnetSorgen

Syns den passer perfekt på toppen av bokhyllen min, lent opp mot veggen så den står rett foran øynene mine når jeg ligger i sengen og ser frem. Er fint å bli minnet på de tingene som står innenfor bokens permer.

.
.

Boken heter Veien til lykke og Björg Thorhallsdottir er forfatteren og kunstneren bak den.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.