Varmt solskinn i nakken

Jeg ser livet mitt ovenfra. Blikket er jevnt og intenst, aldri i beundring, men mer som i tanke. Jeg har blitt fortalt at det er en dårlig måte å se på ting, at når man ser livet ovenfra og alt er mørkt. Man kan ikke se i mørket, så da må man vel prøve noe nytt. Hver eneste tanke man tenker skulle hatt en munter melodi som bakrunnsmusikk. Tenk så mye mer godt som ville streifet gjennom hodet.

Hytta og rosa kåpe (19 of 34)Hytta og rosa kåpe (28 of 34)Det er aldri praktisk å være trist. Glede, derimot, passer inn i hver eneste lille sprekk av livet. Jeg finner det rart hvordan glede er flyktig, umulig å forvente eller beholde. Minner som er gode kan bli vonde, og det er besynderlig. Man kan holde hodet oppe og la regnet plaske ned på ansiktet, og så lenge man ønsker dråpene velkommen, vil regnet være en god ting. Det er sånne ting som går under kategorien positiv tankegang.

Hytta og rosa kåpe (11 of 34)Hytta og rosa kåpe (26 of 34)For å hindre de verste følelsene, burde man holde styr på tankene sine. Ved å ha kontroll over ens eget tankemønster, må det da være mulig å hindre de verste nedturene. Likevel er når man lar tankene vandre, at man ofte opplever de fineste øyeblikkene, eller kommer opp med de mest kreative ideene.

Hytta og rosa kåpe (33 of 34)Hytta og rosa kåpe (14 of 34)

Jeg syntes sangen Keep Your head up av Ben Howard er så fin. Det er en sånn type melodi som jeg gjerne skulle lagt bak tankene mine, som et lydklipp over de levende bildene, akkurat som i videoredigeringen vi gjør på skolen.

Hytta og rosa kåpe (21 of 34) Hytta og rosa kåpe (25 of 34)Det burde være enklere å smile. Om det bare hadde vært slik at mennesker smilte fordi det føltes bedre å la munnen vende oppover enn nedover. Det er bare ikke så enkelt som så. Ikke nok med at det burde være enklere å smile, det burde være mye enklere å være trist. Å være trist er nemlig veldig vanskelig, har jeg funnet ut. Ærlighet om tristhet finner jeg fullstendig umulig. Om bare tristhet kunne være litt enklere å vise til de rundt seg, tror jeg vi mennesker hadde vært trist mye sjeldnere.

Hytta og rosa kåpe (8 of 34)Hytta og rosa kåpe (34 of 34)Jakke Bershka Genser Bik Bok Skjorte Mango Bukse Massimo Dutti

Det ble mye skriblerier uten et spesielt budskap, men sånn kan det gå. Håper du får en superduper tirsdag!

3 Comments
 • CECILIE
  Posted at 15:06h, 24 September Reply

  du e så utrolig nydelig! <3

 • Sofie
  Posted at 09:22h, 25 September Reply

  dette var virkelig bra skrevet!

  • Lily
   Posted at 10:12h, 26 September Reply

   Det var fint å lese, tusen takk!

I'd love it if you left a comment