Uvanlig skoledag

Ti minutter før ti lå jeg i et mørklagt soverom og sov, da jeg ble vekt av rare lyder og latter utenfor soveromsvinduet. Jeg kviknet til da det begynte en banking på glasset og jeg hoppet opp for å sjekke hva som bråket. Med et surt, trøtt tryne trekte jeg bort teppet jeg har over vinduet og møtte dakslyset med surgeipen på plass. Utenfor vinduet møtte tre latterfulle glis meg, for det sto nemlig Charlotte, Tonje og Margrethe, sminket og klar for å dra å gjøre dagsoppdraget. Vel, det var ikke jeg, for å si det sånn.

På fem minutter dro jeg på meg kosebukse, en genser og kosesokker mens jeg løpte rundt i huset for å hente skolesaker. Så var vi på vei til Mell for å gjøre skolearbeidet sammen. Det ble en utrolig koselig dag med mye latter, fotografering (fra min side), god mat og selvfølgelig skolearbeidet, som vare kjedelig, men til slutt ble gjort. Beste heldagsoppdraget fra skolen jeg noen gang har hatt for å si det sånn!

1 7 8 2 9

 

Hva gjorde du på skolen i dag?

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.