Utenom det vanlige

Hver første juledag er vi på besøk hos bestemor og bestefar med familien. Alltid. Men i dag ble det helt annerledes. I steden kom familien til oss på en sen brunsj og søskenbarnet mitt dro ikke før nå nettopp. Vi har brukt hele dagen på å nyte en av julegavene jeg fikk i går. Nemlig sesong 1-3 av The Vampire Diaries. Er helt hekta, det er så asdfghj! Har ikke ord, bare digger det. Mange vil si at jeg har kastet bort mangfoldige timer av dagen, men ærlig talt… Det har vært noen herlige timer!

1

Det har vært to fantastiske dager, i går var en perfekt juleaften, og jeg skal bare kose meg så lenge jula varer. Har spilt inn en videoblogg  som jeg skal prøve å få postet den så fort som mulig. Det betyr en del videoredigering, og jeg har ikke begynt enda, haha. Ha en koselig kveld videre, så snakkes vi!

2 3

 

Har du sett The Vampire Diaries? Hva har du gjort i dag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.