Ukens blogg på BlogIt.no!

Noe jeg har glemt å fortelle dere om er at jeg har blitt ukens blogg på BlogIt.no, et veldig bra nettmagasin om blogger, mote, tegneserier og forskjellig annet. Jeg oppdaget dette nettmagasinet for en stund siden, og da jeg fikk min nye blogg så sendte jeg dem en mail. Så fikk jeg svar med et intervju og denne uken er jeg ukens blogg! Visste ikke når det ville skje, så ble kjempeoverrasket dag jeg sjekket innom BlogIt på mandagsmorgen og fant et stort bilde av meg selv på forsiden deres med tittelen: Ukens Blogg: Martine Jensen Skaret – En liten bit av alt

Er overlykkelig over at de ville skrive om bloggen min, og må si jeg ble veldig stolt da jeg så navnet mitt på forsiden 🙂

Eneste jeg syntes var litt spesielt var at de skrev at jeg hadde en hverdagsblogg og skrev om mat. Litt morsomt siden jeg simpelthen aldri lager mat, og iallefall ikke poster noen mattips eller oppskrifter, bortsett fra enkle ting som mikrobølge mat og smoothie. Hehe, dette er vel strengt tatt en inspirasjons- og -hverdagsblogg.

Hva syntes du?

2 Comments
 • Lyra
  Posted at 18:18h, 07 November Reply

  WOOOOW EPIC SHIT!!!

  gratulerer! det var vel bare et spørsmål om tid før dette måtte skje! dette er en genious begynnelse! :’D

 • Ingvild
  Posted at 09:07h, 08 November Reply

  Så spennende! Likte intervjuet kjempegodt, ble så inspirert til å blogge! Du er dessuten kjempeflink til å ordlegge deg, når jeg blir intervjuet er det mer sånn “eh, ja, kanskje, jo, men liksom…” :b

  Du har nå ikke tilfeldigvis lyst til å gi meg litt blogglyst OG motivasjon? 😀 Har.Så.Mye.Å.Gjøre.Men.Vil.Også.Blogge!

  Klem <3

I'd love it if you left a comment