Twilight

Google gir denne forklaringen på ordet skumring/twilight/dusk/nightfall:

The soft glowing light from the sky when the sun is below the horizon, caused by the reflection of the sun’s rays from the atmosphere.4213Bildene er ikke så grå, de er mye klarere, det er bare det dumme designet på bloggen som gjør de så grå. Hvis du venstreklikker og trykker “vis i ny fane”, så ser du hvordan de egentlig ser ut.

Det er noe med sommernetter, hvordan solen ikke er helt borte, men skinner litt opp over hustakene. Det er alltid lyst, og når du tror solen endelig er på vei ned, så blir det plutselig lysere igjen og det går over til å bli dag igjen.

Jeg får alltid mer inspirasjon på natten. Sitter oppe og det er fullstendig stille etter at familien har lagt seg. Setter på min favorittmusikk og bare sitter å skribler ned notater. Det er også på natten man får storslagne ideer, tør å drømme mer. Om nettene følere jeg meg levende, og håpefull. Jeg skjønner ikke hvorfor folk vil bruke nettene på å sove, å være våken er jo så mye bedre.

Disse bildene var en idé jeg fikk i natt, og plutselig ville jeg bare uføre ideen. Om noen av naboene hadde sett ut av vinduet sitt klokken to midt på natten i natt, så kunne de plutselig ha sett meg, stående i min egen hage å fotografere. Uheldigvis for dem så sov de, heldigvis for meg hadde jeg hele Bodø for meg selv (sånn føles det iallefall ut for en våken sjel midt på natten)

Hva tenker du?

1 Comment
  • Kiwi
    Posted at 20:40h, 22 May Reply

    Helt nydelige bilder!

I'd love it if you left a comment