Trondheim

Alt med Trondheimturen var bare fint. Jeg kan ikke tro at jeg har klart til å bli så innmari glad i klassen min, vi er en så god gjeng!
1 17
Når det eneste du kan klage på er litt trøtte hoder i Nidarosdomen (etter å ha vært våken et helt døgn!) og vonde romper etter ti timer i tog, så er det vel i alt en superbra tur.
5 9
Vi ble guidet rundt i Nidarosdomen, som er en helt nydelig kirke, så trist at det ikke er lov å fotografere der inne! Rockheim museet var kjempekult, og det var bare et pluss at han som viste oss rundt var nordlending, hehe. Vi spiste middag både på Egon i Tyholdttårnet og på Friday’s. Jeg må si jeg likte Friday’s best fordi jeg har en voldsom høydeskrekk, og Tyholdttårnet var litt for høyt med for mange glassvindu som bare gjorde meg helt svimmel.
18 10
Å bade på Pirbadet, shopping i Trondheims nydelige gater og rett og slett det å være på hotellet med klassen var vanvittig koselig. Vi var oppe til lenge etter “stilletiden” og lo og tullet masse. Åå, skulle gjort mye for å hatt enda en sånn tur, var så fint!
14 3
Kommer til å savne disse flotte folkene masse til neste år, tenk at tre år kan ha knyttet så sterke bånd. Noen av disse menneskene har jeg gått i klasse med i hele ti år snart, og klarer nesten ikke å innse at jeg ikke kommer til å se å prate med dem hver dag. Uff, det er litt for voldsomt bare å tenke på det.
20 13
Er du glad i klassen din? Har du vært i Trondheim?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 00:25h, 07 May Reply

    Jeg hater klassen min og jeg har vært i trondheim cx

I'd love it if you left a comment