Torsdagsliste

Himmelen

I hvilken sammenheng føler du at du virkelig, virkelig kan være deg selv?

Når jeg leser en fin bok, med en hovedkarakter jeg kjenner meg skikkelig igjen i. De gangene jeg sitter alene på rommet mitt, og føler at en bok virkelig forstår meg, da er jeg mitt mest sanne jeg.

Hva gjør deg kreativ?

Filmer og romaner med en fantastisk historie, vakre instagramkontoer og blogger med søte skriverier og pene bilder.

Når føler du deg vakrest?

Når jeg krøller håret, og de helt tilfeldig legger seg fint.

Når leser du helst?

Søndagsmorgener i sengen, før jeg står opp. Eller midt på natten.

Hvordan var du på ungdomsskolen? 

Trist og utilpass. Det var så mye inne i meg som jeg ikke klarte å få ut på en måte jeg følte ble “riktig”. Jeg var veldig merkelig, og skolens største Harry Potter-fan. Også var jeg helt sinnsykt forelska i han fyren i klassen, som syntes jeg var verdens teiteste. (Ps! Jeg er fremdeles veldig merkelig, og skolens største Harry Potter-fan, men jeg føler meg mye mer tilpass i meg selv nå. Sånn hvis det kan være til hjelp for noen <3)

Hvis du skulle laget en film, hva skulle den handlet om?

Om en hovedperson som er akkurat lik meg, som bestiller enveisbillett til et annet land, hvor hun opplever og lærer tusenvis av ting, som gjør at hun får det mye bedre med seg selv. Det hadde nemlig vært fint å se en sånn film, tenker jeg.

Om du hadde en superkraft, hva skulle den vært?

Å fly. Tenk så fantastisk det ville vært. Også skulle jeg hatt evnen til å kunne fly skikkelig, skikkelig fort, så kunne jeg besøkt Paris og Roma sånn på et innfall, helt gratis.

Fortell om et møte med kjærligheten.

Jeg møtte han i byen, en formiddag i september. Vi var med noen felles venninner, og jeg foreslo å gå på kafé. Jeg drakk te, og skravlet høylydt sånn som jeg ofte gjør. Han syntes jeg var merkelig og morsom. Smilet hans fikk meg ikke til å føle noen ting, og hånden hans i min var kun et håndtrykk, men det endret seg ganske raskt..

Hvordan tror du andre oppfatter deg?

Det faller dessverre lett for meg å kun skrive negative ting. Men jeg velger heller å tro at andre oppfatter meg som klok, hyggelig, kreativ, sterk, og kanskje litt merkelig, men søt.

Hva gjør deg glad?

Å møte venner jeg savner, en skikkelig god roman, sanger som ikke er for triste, men likevel fine, rene sengeklær, skyfri himmel, å reise til spennende byer, og å skrive noe jeg syntes blir bra.

Håper du har en skikkelig fin torsdag, og gjerne svar på noen av disse spørsmålene i kommentarfeltet, jeg elsker å lese <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.