Tomhet

Har du noen gang blitt trist over at du ikke kan føle noe? At du bare er helt tom, du vet ikke hva som er galt med deg, det bare er noe. Også sitter du bare for deg selv, alene, og stirrer i veggen og bare lar tomme tanker gli forbi deg. Luftig blikk, det er ingenting der. Sånn har jeg det, om kveldene, når jeg er alene.

Og våkner til en ny dag med tomhet.

1 3

 

Hvordan har du det for tiden?

4 Comments
 • Birgitte M.
  Posted at 19:57h, 17 February Reply

  Akkurat nå har jeg det bedre enn jeg pleier å ha det. Håper du også får det bedre, og kanskje finner selskap i det ensomme stundene.

 • Lyra
  Posted at 21:49h, 17 February Reply

  Jeg bare kjeder meg masse det er alt.

  Prøv å avlede deg selv fra det. x_x
  Det blir sikkert bedre da

 • Kiwi
  Posted at 16:23h, 18 February Reply

  Det var et veldig vakkert/trist innlegg synes jeg. Kjenner meg litt igjen, noen ganger føler jeg ingenting i situasjoner der andre føler masse… Da tenker jeg at det er noe galt med meg. Takk for at du satte ord på tomheten!

 • Ingvild
  Posted at 21:52h, 03 March Reply

  Huff da… jeg tror de aller, aller fleste har det sånn innimellom! Men du..? Det heter jo “å våkne…til en ny dag”! Punktum. Jeg vet forferdelig godt hvordan det er å nærmest ligge og gråte fordi alt bare er så trasig, skolen, karakterene, prestasjoner, kropp, utseende…alt bare ØLGFJKGLSJGISFLJGOIS, men heldigvis kommer det en dag i morgen 🙂 Ny dag – nye muligheter! Jeg prøver i alle fall å tenke slik når jeg er “down”.

  Nå har jeg det…helt okei. Har masse å tenke på, for ikke å snakke om at jeg er så fryktelig STRESSET! Snart ferdig med videregående…eksamen, karakterer, vitnemål, wæ! Det er så skummelt at jeg får fysisk vondt i magen av å tenke på det. MEN! I juni, etter skolen er ferdig, skal jeg og mamma på jentetur til ROMA! Jeg gleder meg så inderlig…. 🙂

  Men det jeg har aller mest til å gjøre akkurat nå er å lese masse bøker og skrive mye, forsvinne inn i skriverdenen hvor alt bare er…mye mindre fokusert på skole. Jeg må innrømme at jeg har sagt setningen “jeg hater skolen” et par ganger de siste dagene, og det skremmer meg. Men nå er skolen bare helt forjævlig. Gru deg til vg3… (huff, nå følte jeg meg grusom!)

  Du? Finn fram en bok og et pledd, du! Eller let etter inspirasjon på tumblr! Stor klem fra Ingvild <3
  PS: Fikk du brevet mitt?

I'd love it if you left a comment