Toalett i turkis

I går tok jeg bussen hjem fra Skutvik, etter å ha vært noen dager med Lina og Mathias. Vi har gått tur ute i det friske vinterværet, fotografert turkise hus og toalett, bakt pizza midt på natten, og besøkt Mathias sin familie. I går prøvde også jeg og Lina å sminke oss uten å kunne se i speilet. Sminken så faktisk ganske bra ut, men eyelineren ødela alt.. Den var nemlig ikke helt “on fleek”, haha. Vi så også en hel del episoder Top Gear, og satte pris på stillheten man finner først når man kommer ut av bysentrum.

Mathias har en helt nydelig utsikt utenfor hjemmet hans, som man kan se fra omtrent alle vinduene i huset. Plutselig demrer det over meg hvor heldige vi faktisk er, vi som bor i Norge, og spesielt i Nord-Norge. Fjellene, havet, den sterke vinden og skiftende været. Det er noe fantastisk ved det, som jeg selv vet at jeg glemmer å sette pris på. Når jeg befinner meg i London, vet jeg at jeg vil savne Nord-Norge sårt. Derfor vil jeg være ekstra oppmerksom nå, sånn at jeg kan sette skikkelig pris på det, før jeg plutselig ikke er her lengre. Jeg sto ute på verandaen hos Mathias og tok en ekstra kikk mot havet, og fjellene i horisonten. Nå når jeg er hjemme, lover jeg meg selv å ikke ta Børvastindan for gitt, selv om de er der hver eneste dag, rett utenfor ytterdøren min. Om kort tid har jeg ikke så fantastisk utsikt lengre.

Skutvik
Lina og Mathias
Turkis
Lina
Turkis
Mathias

I dag skal jeg på jobb noen timer, før jeg kjører til hytta hvor mamma og stefaren min er. Det beste med påskeferie er helt klart hytteliv, lesing, og å ta det fullstendig rolig <3 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.