Tips til en god kopp te om morgenen

Jeg drikker minst én kopp te hver dag. Klokken syv tidlig på morgenen koker jeg vann og lager te i termoskoppen min for å bringe med på bussen til skolen. Te om morgenen er noe jeg ikke klarer meg uten så tidlig på dagen. Ettersom jeg ofte forsover meg, og som veldig sjeldent har tid til å trekke en kopp med te i løsvekt, pleier jeg å bruke teposer, noe som er veldig enkelt. Som regel lar jeg teen trekke mens jeg lager lunsj, og de dagene det er ekstra mye stress for å rekke bussen til skolen, heller jeg varmt vann i termoskoppen, legger teposen i og skrur på korken. Så tar jeg den ut og kaster den i søpla ved busstoppet. Vi har sukker på skolen, så det fikser jeg når jeg kommer frem, siden teen uansett er alt for varm til å drikke på bussen.

Tetips (1 of 1)

Jeg tenker at det er flere enn meg som liker å lage seg te om morgenen, og vet hvor dårlig tid man har. Derfor tenkte jeg å vise dere tre av mine favoritter. Disse pose-teene er de jeg har drukket om morgenen i det siste, utrolig god te, som jeg syntes smaker spesielt godt når man er trøtt, og skal holde ut de første skoletimene av dagen.

Tetips (1 of 3)Tetips (2 of 3)Tetips (3 of 3)

1. “True Blueberry” – Celestiel Seasonings. En urtete med en fyldig og god blåbærsmak. Et pluss er at innpakningen ser dødsfin ut, og er laget av resirkulert papir. Dette merket har også fairtrade, og

2. “Lemon & Ginger” – Health and Harvest. En litt spesiell te, som passer perfekt om morgenen, eller når man skal legge seg (te er perfekt til alle tidspunkt haha) Med honning smaker denne teen nydelig frisk, men samtidig søt sitron. På pakningen står det “To warm and uplift” noe den virkelig gjør. Såå herlig.

3. “English Tea No. 1” – Ahmad Tea. Denne teen lukter slikt som Lipton sin Earl Grey te, men den smaker mye mye myye bedre. Vennen min Thomas ga meg en tekanne full av teposer av dette slaget, og jeg elsker ham for det. Nettsiden til Ahmed Tea sier at teen smaker “dyp, amber brennevin, et hint av bergamott og en smak mer subtil enn andre dagligdagse blander” men altså, jeg syntes bare det smaker sitronaktig og godt, haha!

Drikker du te om morgenen? Har du noen tetips til meg?

2 Comments
  • Aurora
    Posted at 19:30h, 09 April Reply

    Jeg elsker te og prøver virkelig å drikke det hver morgen. Etter at jeg kom over noen søte termo kopper har jeg blitt flinkere til å lage meg te, før jeg styrter ut av døren på vei til skolen. På te fronten er jeg nok litt kjedelig, med mine kopper fylt med tradisjonell English Breakfast Tea.

  • Nora:D
    Posted at 11:36h, 13 April Reply

    Ja, jeg elsker te!! Liker veldig godt Blackcurrant te for tiden, av twinings 🙂 også liker jeg appelsin og mango te som jeg kjøper i løsvekt på en liten te-butikk i Oslo 🙂

I'd love it if you left a comment