Tilbake til hverdagen

Det var mystisk nok ikke så ille å våken grytidlig i morges, til tross for at døgnrytmen min den siste uken har vært sovne klokken 4 og våkne klokken 1 dagen etter. Vel, våkenheten varte ikke så lenge, og etter noen få timer satt jeg og halvsov ved skolepulten. Sliten allerede. Jeg og Tonje drasset sekkene med oss hjem til meg, gikk ned på rommet mitt og slo av lyset før vi la oss i sengen under dynen og sov i en time. Jepp, siden det har jeg bare gjespet meg gjennom dagen med middag og pianotime. Burde kanskje begynne å åpne skolebøkene, siden det er tiendeklasse og alt. Tror ikke jeg orker, men jeg burde!

En annen bok jeg derimot ville elsket å åpne er The Perks of Being a Wallflower. Gud, den er så vakker! Jeg elsker boken allerede, og jeg har knapt lest 5o sider. Det er virkelig en herlig bok, og språket i boken er noe av det beste jeg har lest i en bok noen gang. En virkelig flott forfatter som står bak den boken, ja.

1

(Ny genser)

2

(Kakao med krem)

3

(Rosa negler i dag, mye finere enn på bildet)

Hvordan er det for deg å komme tilbake til hverdagen? Har du lest Perks?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Har ført opp den tittelen på want-to-read-lista mi! Åhgfkåhpdk, har så lyst til å bare lese masse…. var på jobb i går (at the liibrary) og jeg savner og drømme meg bort med et lass med bøker og mange tekopper…vil ha ferie!! (igjen) lol. Dette ble en rar kommentar.

    Likte forresten det øverste bildet kjempegodt, kreativt og originalt! 😀

    <3 klem

  2. Må helt ærlig si at det var helt forferdelig å komme tilbake til hverdagen og jeg føler meg som en slapp gammel kamel.

    Jeg kan bare sitere en sang av greenday, uptight. “I woke up on the wrong side of the floor, made my way the frontdoor. broke my engagement with myself. Perfect picture of bad health…”

    SKOLE ER DRITT og jeg dør T-T

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.