Things I Love #9

 • Skrivemaskiner. Gud, jeg har virkelig lyst på en gammeldags, fin skrivemaskin. Den trenger ikke bare til å være til pynt, men også til å skrive brev og slikt med. Heldige Ingvild (Ingvildhappy.blogg.no) som kjøpte en på loppemarked til 50 kroner. Så kan hun skrive nydelige brev med skrivemaskinbokstaver på søtt papir med hundebilder.

done!

 • Muffins. Nybakte, varme muffins med den sprøe herlig toppen. Det er deilig det. Fikk skikkelig lyst på det nå, med en kopp te.

welcome home

 • Se starter på Harry Potter filmene. Jeg elsker naturligvis å se alt av alle HP filmene, men det er noe med starten av hver film. Hvordan jeg føler jeg kommer hjem igjen. Når jeg ser storsalen, lysene, maten og bare føler meg skikkelig velkommen og hjemmekoselig.

Untitled

 • Stjerneskudd. Jeg syntes sånne er himla fine, og det er virkelig noe jeg må se på hver nyttårsaften. Når jeg står ute i snøen i kulden med et stjerneskudd i hånden, da føler jeg meg virkelig klar for et nytt år.

Untitled

 • Biblioteker. Dette er noe jeg kan si at jeg virkelig, virkelig elsker. Biblioteker er noe av det vakreste, flotteste som finnes. Om ikke biblioteket her i Bodø hadde vært så elendig og bittelite hadde jeg nok sittet der hver dag. Det er et nydelig sted, så stille, så fredfylt, og med bøker over alt.
Ærlig talt, når det gjelder denne uken har jeg ingen favoritt. Jeg kunne gjerne sittet inne på et bibliotek, spist på en nybakt muffins, sett på Harry Potter film samtidig som jeg skrev på skrivemaskinen min. Hihi, høres jo simpelthen fabelaktig ut!

Hva liker du best av disse fem punktene? Elsker du og biblioteker?

4 Comments
 • Kiwi
  Posted at 14:55h, 30 November Reply

  Ååh, jeg elsker alle disse tingene, jeg. Men har en stor forkjærlighet for skrivemaskiner da, så hvis jeg må velge en favoritt, velger jeg den. Maskinen på bildet var forresten nydelig <3

  • Lily
   Posted at 18:06h, 30 November Reply

   Nettopp, det er det jeg og tenker! 🙂 Syntes også det, helt klart.

 • Lyra
  Posted at 18:35h, 30 November Reply

  Jeg.. elsker alt det der C:

 • Ingvild
  Posted at 15:56h, 05 December Reply

  Elsker alt, jeg…men kanskje aller spesielt biblioteker, skrivemaskiner og selvfølgelig Harry Potter-filmene, men som du sier, starten, ja! <3 Elsker når de sitter i storsalen på begynnelsen av hvert skoleår, det er så …. fint 😀 Lovelovelove!

I'd love it if you left a comment