Things I Love #8

Sajiro cafe #7

  • Gammeldagse lamper. Jeg elsker sånne fine, litt retro eller slitte lamper. Jeg har en på rommet i den vakreste blåfargen som jeg sparte opp i flere uker for å kjøpe, og jeg blir aldri lei av den.

TOUMAI #8

  • Å dra på restaurant. Det er bare skikkelig deilig å dra til en koselig eller stilig restaurant å få servert varm, nydelig mat en gang i blant.

balloons

  • Ballonger. Jeg vet jeg har skrevet om ballonger før. Men det var en annen type ballonger. Disse er jo også kjempefine! Syntes absolutt ikke fargerike ballonger burde bli forbeholdt barneselskaper, jeg syntes det er kjempekoselig fremdeles.

bookaholic

  • Nye bøker. Jeg elsker virkelig følelsen av å ha en ny bok liggende. En du ikke har åpnet en eneste gang, men bare kikket på i butikken. Det er herlig å ha spenningen av å vite at du skal begynne på en ny bok. Hos pappa har vi veldig ofte nye bøker siden både jeg og Sølvi elsker å lese. Det gjør meg lykkelig!

Of snowfall and cinnamon i'm made (osacim) 3/31

  • Hjemmelaget iste. Dette kan jeg si at jeg faktisk elsker, elsker. Iste, og spesielt hjemmelaget iste, er bare helt fantastisk herlig. Te er jo min absolutte favorittdrikke, og iste er omtrent like godt som varm, deilig te.

Hva liker du best av disse fem tingene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.