Things I Love #7

le bird wall!

  • Veggpryd. Jeg syntes det er så fint når man pynter en enkel vegg med masse personlig, sånn som bilder, tegninger, notater og annet. Syntes denne veggen er sååå nydelig, det er noen som har klipt ut magasinsider i fugleformer, sånn at det ser ut som fargerike fugler som flyger langs veggen. Jeg har tenkt til å pryde min egen hvite vegg på rommet med instaxbilder, om jeg får instax-kamera til jul 🙂

  • Myke gensere. Jeg elsker sånne myke, enkle gensere som man bare trer over hodet på morgenen så er det behagelig men fint samtidig.

  • Neglelakk. Jeg er fullstendig avhengig av neglelakk. Jeg har alltid, alltid neglelakk på neglene. Som oftest nøytral, men jeg elsker andre farger også.

  • iPhonen min. Gud, jeg elsker iPhonen min! Om jeg hadde mistet den hadde jeg dødd, klarer ikke å gå noen sted uten den, og det mener jeg seriøst. Har den med meg hvor en jeg går i huset, om jeg så skal forflytte meg fra sofaen til kjøkkenet en tur, så legger jeg den trygt i lommen.

  • Kafeer. Kanskje jeg har nevnt det før, men isåfall er det verdt å ta opp igjen. Jeg elsker kafeer. Hvordan atmosfæren er så full av liv, men samtidig beroligende. Forskjellige, herlig lukter som kommer sivende fra kjøkkenet, utsikten ut fra vinduene og alle folkene som sitter rundt det. Jeg håper jeg en dag kan sitte på en kafé hver eneste dag, bestille den faste kaffen og skrive på en bok.

Elsker du noen av disse tingene?

1 Comment
  • vanessa
    Posted at 19:29h, 16 November Reply

    Ååh. Elsker egt alt som ble sagt!:-)

I'd love it if you left a comment