Things I Love #62

Freeeedag! Kjære, etterlengtede fredag. Nå er det langhelg, og jeg skal nyte den. Her er 5 fine ting for å kickstarte den gode følelsen.
.

  • Varmt vær. De siste ukene har det vært utrolig varmt og fint vær i Nordland, og det har vært SÅ herlig. Jeg har kunnet gjort alle de tingene jeg liker å gjøre i sydlige land, her hjemme i Bodø. Som å ligge på en gressplen i bare bikini og lese, uten å få frysninger på beina, og trangen til å legge et pledd over seg. Varme er deilig.

tfios

  • Filmatisering av filmer. Jeg elsker bøker, og filmen man ser for seg i hodet når man leser de. Derfor blir jeg mang en gang skuffet over kinofilmene basert på bøkene som jeg elsker så høyt, fordi de formidliger budskapet helt, helt feil. Men så er det de gangene filmene bare tilfører noe ekstra til historien, som boken ikke klarte å få fram. Et godt eksempel er Harry Potter-filmene. Elsk på de. Om noen dager kommer filmatiseringen av The Fault in Our Stars av John Green på kino i Norge, og jeg gleder meg noe helt sykt!

child

  • Små barns uttalelser. Når jeg tilbringer tid sammen med små barn, blir jeg helt forundret over alle de rare tingene de kan si. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne huske hva som foregår i et barnehode. Her om dagen møtte jeg datteren til mammas venninne, og alt hun fant på å si med sitt barnslige språk, var så morsomt og underlig at jeg måtte le flere ganger.

narnia

  • Narnia. Jeg leste aldri Narnia-boken som barn, og begynte derfor på den for noen måneder siden. Det er så koselig å lese det litt barnslige språket om de eventyrlige fortellingene. Hvis jeg en dag får barn, skal jeg lese Narnia til dem på sengen, for jeg skulle ønske jeg fikk oppleve det.

rainbow

  • Kjærlighet på pinne. Som barn var det den største gleden når mamma kjøpte meg en kjærlighet på pinne fra Smak & Behag butikken på vei ut av kjøpesentere, etter vi hadde handlet mat. Og det mest romantiske man kunne få av “kjæresten” man hadde på barneskolen var en slik hjerteformet kjærlighet. Det ligger vel i navnet, hehe. Kjærligheter på pinne er fremdeles ganske fint!

God helg kjære dere! Jeg kjører til hytta nå, og skal være der frem til mandag. Håper dere og får en fin helg 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.