Things I Love #6

Untitled

  • Mops. Dette er nok en av verdens søteste hunderaser. Enten så elsker du Mops eller så hater du utseendet deres. Jeg er en av dem som elsker, elsker, ELSKER Mops. Jeg har virkelig lyst på en sånn hund.

Sweet Paul Magazine

  • Sweet Paul Magazine. Dette lifestyle magasinet som kommer en gang hver ny årstid er helt fantastisk. Paul Løwe som lager det er verdens mest kreative, geniale og talentfulle mann. Magasinet Sweet Paul er nydelig, og fylt med oppskrifter, DIY’s og andre prosjekter som bare er veldig, veldig fine.

Weekly Wears

  • Små vesker. Jeg elsker sånne søte, små vesker. Før gikk jeg alltid med en sånn en, og da mener jeg alltid. Hver dag på skolen hadde jeg på meg en av mine små vesker sammen med sekken. Nå bruker jeg de ikke så mye lengre, siden jeg får ikke plass til alt jeg trenger. Så hvis jeg har veske nå (det er fremdeles ganske ofte) så har jeg en stor en sånn at jeg får plass til kamera, minst to bøker (notatbok og lesebok) pluss penalet og masse annet. Hehe, alltid overfylt..

Sparrow In Kenwick Woods

  • Kåper. Jeg elsker store, fine kåper med vakre knapper og krager eller fine snitt. Dessverre er det veldig kaldt her jeg bor, så jeg kan ikke bruke kåpe til vanlig. Men med det samme jeg skal til byen eller på et besøk så har jeg den på meg!

349/365 Lights will guide you home ♥

  • Julelys. Jeg vet ikke helt hva slike lys heter, men jeg velger å kalle de julelys, siden jeg forbinder dem med den herlige julen. Jeg gleder meg sånn til gatene blir prydet med disse fine lysene, og man kan se de skinner i mørket. Elsker sånne lys!

Hva elsker du denne fredagen?

No Comments

I'd love it if you left a comment