Things I Love #54

Hei dere! Endelig juleferie, og det føles helt ubeskrivelig deilig. Brukte min første fridag  i går på å se verdens fineste film, The Holiday, med Tonje. Vi spiste pommes frites, toast med pesto, og drakk kakao med krem. Var ekstremt koselig. Things I Love listen kommer ut i dag, er ikke alltid like lett å få ting ferdig i tide, haha. Håper dere har en fin helg!

Julebrød

 • Julebrød. Lukten av nystekt julebrød, og smaken av varmt brød med smør og brunost ved en kopp kakao på en julemorgen er bare fantastisk. Elsker julebrød over en hel del ting her i verden.

snøstorm

 • Snøstorm. Det er kanskje ikke koselig, men det er bare fasinerende og se på hvordan hele verden blir hvit, og man så vidt kan se hva som er foran seg, hvis man våger seg ut døren, for snøen er over alt, og den dekker for alt.

folk

 • Ærlighet. Elsker mennesker som sier ting som de er, brutal ærlighet kan være ekstremt forfriskende. Og bare det å vite at ting er sant og ekte er fint.

pjs

 • Feriestilen. Noe av det beste med ferien er den helt egne stilen man kan ha når man uansett tilbringer de fleste av dagene hjemme. Er så herlig å gå uten sminke og i koseklær dag inn og dag ut i en liten periode.

julepynt

 • Julepynt. Er så koselig nå når huset er fylt med nisser, røde duker, fine lys og stearinlys på omtrent hver eneste overlate.

Savner kommentarene deres, håper det går bra me dere og at dere har en fin julefeiring <3

3 Comments
 • Nora
  Posted at 18:49h, 21 December Reply

  Åå, så mye fint!

 • Nora:D
  Posted at 00:42h, 23 December Reply

  Mye fint! ÅÅ the holiday er såå fin, elsker den filmen, har blitt en favoritt blant julefilmene jeg ser 🙂 og elsker julebrød/julekake, er fast frokost på juleaften med varm sjokolade med krem, nam 🙂

 • Kiwi
  Posted at 14:04h, 23 December Reply

  Så mange fine julete ting 🙂 Og herregud som jeg elsker julebrød!
  Det føles som evigheter siden jeg var inne her, har hatt det litt travelt i det siste. Men savnet innleggene dine så mye at jeg måtte ta meg tid til å stikke innom nå. Ønsker deg en fin juletid <3

I'd love it if you left a comment