Things I Love #49

Hei, endelig fredag igjen! Nå er det to uker siden sist jeg skrev en Things I Love -liste, så det blir veldig koselig å gjennoppta det. Hadde så mye å gjøre sist uke, så måtte prioritere det bort. Men her er fem fine ting, håper du har en god fredag 🙂

tumblr_mt7xp3AT2Q1rbm00oo1_500 (1)

  • Belgiske vafler. Jeg tror aldri jeg har smakt dette, faktisk. Det er helt klart noe jeg vil lage, eller helst kjøpe på kafé med en kopp kakao og krem og iskule til. Syntes det ser og høres så godt ut!

CN_BenHoward

  • Ben Howard. Da jeg skrev et innlegg med noen musikktips fikk jeg noen tilbakemeldinger på at dere også liker Ben Howard. Så da tenkte jeg det var en ypperlig idé å nevne hvor mye jeg elsker den mannen her. Stemmen hans er helt utenomjordisk fin, måten han synger ordene på, og hvordan den skifter i tonene, det er rett og slett mesmerizing å høre på. Det beste av alt er likevel at hver eneste av sangene hans er perfekte. Alle er nydelige, uten unntak! Tror ikke det er noen andre artister som har så mange sanger, hvor alle er ulike og likevel fantastiske.

House-Stark-game-of-thrones-21499072-1680-1050

  • Game of Thrones. Vennene mine introduserte meg for denne serien for noen uker siden, og etter at jeg så de tre første episodene har jeg ikke fått denne vanvittig gode serien ut av hodet. På lørdagen skal vi møtes igjen og se Game of Thrones, og jeg gleder meg noe helt sykt. Den er så avhengighetsskapende! Spesielt hvis man er som meg, og elsker fantasy.

taetbad

  • Skumbad. Ingenting, og jeg understreker ingenting, i denne verden er bedre, enn et varmt bad med et glass isbiter ved siden av, en god bok i hendene og musikk i bakgrunnen. Det er virkelig luksus i hverdagen!

tumblr_mrhftvsiaM1s3lf4oo1_500

  • Kortspill. Gjennom hele livet har jeg bare klart å huske ett eneste kortspill, og det er “Hopp i havet”, og det er jo ikke spesielt spennende? Heldigvis lærte jeg et nytt i høstferien, og det kortspillet er så ufattelig morsomt at nå elsker jeg kortspill. Hele familien lå på gulvet i latterkrampe, så morsomt er det! Kortspill er en så koselig familieaktivitet, derfor liker jeg det så godt.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.