Things I Love #39

I går var jeg så stresset for å bli ferdig med dette innlegget og brukte over en time på mobilen på hytta for å prøve å få det publisert i tide. Jeg gikk til og med langt, langt unna alle de andre for å finne internetttilgang. SÅ VISTE DET SEG AT DET VAR TORSDAG. Er det muuulig? Jeg stresset helt vanvittig for å bli ferdig fordi jeg trodde det var fredag, så var det bare torsdag. Herrejesus, det er visst vanskeligere enn jeg trodde å holde tid på dager og slikt. Og vet dere når jeg fant ut at det ikke var fredag enda? Da jeg leste en twitterstatus midt på natten. Men her er Things I Love nummer 38, publisert på nytt igjen. Hahaha.

tumblr_mjz1nnu5p51rue9dbo1_500

  • Sandslott.Det er kanskje en barnslig tanke, men sandslott minner meg om late dager under stekende sydensol på stranden. Og derfor syntes jeg de er himla fine.

tumblr_m3naazMOwk1r5xhujo1_500

  • Louvre. Jeg må riktignok innrømme at jeg aldri har vært inne i museet, men jeg syntes utsiden er helt utrolig fin.

tumblr_mnm76vnS351rs13vyo1_500

  • Pai. Matpai er en ting, men desserpai, wooaw, det er SÅ godt. Himmel og hav, spesielt nystekt og med vaniljeis ved siden. Må nok være en av favorittdessertene mine i hele verden.

20130725-142621.jpg

  • Pretty Little Liars. Så hele første sesongen på under to uker, og det er så bra! Det er dødsspennende i hver episode og alle karakterene er enten kjekke eller pene (oftest begge deler)

tumblr_mclyp5Af9Z1qev1moo1_500

  • Makeup Store øyenskygger. Hver gang jeg er i en by med Makeup Store, så sprader jeg inn med snuten rett mot øyenskyggehyllen. Det er et helt sykt utvalg og kvaliteten, fargene og ikke minst størrelsen på skyggen, er utrolig bra. Gotta’ love it.

Så, hva syntes dere? Om øyenskygger og sandslott og slikt? 🙂

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 00:13h, 26 July Reply

    Åh, pai, ja!! Det fine med pai er jo at det også kan brukes som middag/varm lunsj! Selvfølgelig ikke med samme fyll, haha, men f.eks skinke og ost eller kanskje brokkoli? Det burde du prøve, nalmmmmmmmm!

I'd love it if you left a comment