Things I Love #36

(17.52) Good Friends!

  • Å eie bøker. Er det en litt gjerrig tanke? Jeg vet ikke jeg, men jeg elsker å ha bøker, bøker som jeg har lest ut og nødvendigvis ikke trenger, men som ser så lune og gode ut når de står i bokhyllene. Jeg liker bare å eie dem, vite at de er mine. Liker det mye bedre enn biblioteksbøker, selv om det selvfølgelig går utover ukelønnen.

tumblr_mp50ckAPl41rac2rko1_500

  • Globuser. Jeg vet ikke helt hva det er med globuser, men jeg har alltid likt dem. Det er facinerende å kunne snurre rundt på den og se hele jorden på en måte, peke på steder som er på andre siden av jorden fra det stedet du sitter akkurat nå.

pinkwhimsical

 

  • Hjemmelaget saftis. Hjemme hos mamma har vi kjøpt sånne plastbeholdere for saftis, og jeg og Nora har gått et gal på kjøkkenet og lagt flere sprø smaker. For eksempel appelsinbåter og juice, most nektarin, yoghurt osv! Min favoritt til nå er appelsin og ren sprite-is (brusen Sprite), det smaker så friskt og godt, og er jo mye billigere enn å kjøpe på butikken.

London eye

  • London Eye. Jeg har vært der en gang, men jeg har så lyst til å ta turen en gang til, spesielt på natten! Nå har jeg blitt mye flinkere til å fotografere også, i forhold til da jeg var i London, så jeg har bare kjempelyst til å ta bilder utover London og mot Big Ben.

tumblr_lozgd12IWe1qlu70no1_500_large

 

  • Bringebær. Jeg har egentlig alltid vært en jordbær-person, men i det siste har jeg blitt så glad i bringebær! Det er jo så godt, og spesielt i smoothie, namm ♥

Leier du bøker på biblioteket eller kjøper du dem? Liker du bringebær eller jordbær best?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Jeg elsker også å eie bøker! Å ha de i bokhyllen, og å kunne behandle bøkene akkurat slik du vil. Men jeg liker også egentlig å låne på biblioteket, for da er bøkene så gamle og sånn, og det syns jeg er gøy. Hehe.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.