Things I Love #32

God fredag alle sammen! Nå drar jeg på hytta og skal slappe av der med mamma. Skal se minst to filmer, lese “The Catcher in The Rye” og bare sove ut skikkelig. Neste uke starter eksamensstresset, så det er ikke sikkert vi prates så mye. Ha en flott og solfylt helg 🙂

tumblr_mmkl0zJSEj1qfm87to1_500

  • Fanta. Jeg har aldri vært en Pepsi eller Cola person. Faktisk, så misliker jeg all “svart” brus. For meg er det bare one true love, nemlig fanta.

tumblr_maf53h2Ukj1qgnp30o1_500

  • Giraffer. Disse langhalsede(er det et ord, haha?) dyrene er bare sinnssykt kule! Skulle ønske jeg kunne se en giraff på nært hold. Har sett de en gang før, i en dyrepark for mange år siden, men det kan jeg jo ikke huske. Giraffer er råkule, enkelt og greit.

tumblr_mm6f5zUoE41qfvypwo1_500

  • Høyt gress. Å gå i høyt gress er en helt annen følelse enn vanlig, klipt gress. Det føles ut som en helt egen verden plant alle gresstråene som skraper deg forsiktig på låret.

tumblr_mcpa7yBfAv1rtkerpo1_500

  • Skjørt. Nå er det skjørtsesong igjen, og jeg har bestem meg for å finne det ene perfekte skjørtet for sommeren. Elsker skjørt!

Vienna

  • Kanaler. Spesielt kanelene i Venezia. Herrejesus. Det er så nydelig og sitte der, kikke opp mot bygningene, studere menneskene som går på gatene over deg. Og det fineste med kanaler er at det som regel er midt i en by, noe helt annet en å kjøre med båt i Norge. Bare utrolig fint.
1 Comment
  • Nora:D
    Posted at 18:25h, 24 May Reply

    dette er ting jeg liker også! Men tror jeg liker solo bedre enn fanta da, hehe 🙂 også elsker jeg skjørt, kunne ønske jeg hadde flere. Var i Amsterdam i fjor sommer, og der var det mange fine og koselige kanaler 🙂 vil gjerne dra til Venezia også da!

I'd love it if you left a comment