Things I Love #42

God fredag fine dere. Håper dere hadde en fin torsdag i går (jeg var superduper opptatt, men hadde en fin dag), og at dere hadde en god dag i dag også. Om du ikke hadde det kan du jo alltids bli mer inspirert og i bedre humør av disse fem fine tingene!

til2

  • Dyner. Etter å være i syden denne sommeren begynte jeg å sette himla mye pris på de gode dundynene vi har her i kalde Norge. Det er tusenmilliarder ganger bedre enn et laken. Man kan tulle seg inn i det, plassere benene på hver sin siden og klemme dyne tett inntil kroppen. Det er så ubeskrivelig deilig.

til3

  • Når fuglene reiser om høsten. Jeg liker ikke at fuglene drar sin vei, langt i fra, det er virkelig et trist tegn på at den varme tiden på året er over. Men det er så fascinerende og vakkert å se på at flere fugleflokker plutselig letter, helt samtidig og flyr samme retning. Det er helt sprøtt, og nydelig å oppleve.

til1

  • Berlinerboller. Berlinerboller er latterlig godt. Med krem eller bringebærsyltetøy inni, og så mye sukker rundt hele at du må slikke deg på fingrene etterpå.

~

  • Messy hårfrisyrer. Litt rotete hårfrisyrer og håroppstatser syntes jeg er ufattelig fint, men jeg føler aldri at jeg klarer å gjøre det på meg selv, det blir bare flokete og ikke fint. Får vel øve meg, for det er så nydelig.

Untitled

  • Klokker med brun lærreim. Jeg vet ikke om det er noe jeg har fått innprentet fra fine skildringer i bøker, men jeg har iallefall en dyp kjærlighet for brune lærreimer på klokker. Har en sånn klokke som jeg kjøpte i fineste Kjøbenhavn, desscerre er glasset er knust, noe som er veldig trist.

Hva med deg da? Hva syntes du om at fuglene drar på høsten og hvilket fyll vil du helst ha i Berlinerbollen? Syltetøy eller krem? 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.