Things I Love #41

Håper dere blir inspirert av denne ukens liste 🙂

SONY DSC

  • Ferie. Jeg er utrolig glad for at jeg har noe å gjøre i hverdagen (skole) for det betyr at jeg får ferie. En herlig friperiode som jeg ser på som belønning, lang eller kort. Man setter mye mer pris på de late dagene når man vanligvis har masse å gjøre 🙂

tumblr_mrkutq2hB21qev1moo1_500

  • Croissanter. Dette er en brødbakst jeg først fikk øynene opp for denne sommerferien da jeg spiste to stk til frokost hver dag under hele spaniaoppholdet. Det smaker helt utsøkt, og jeg har bestemt meg for å lære meg å bake dem slik at jeg kan spise croissanter døgnet rundt, haha.

cinema

  • Kino. Å se en film på kino er en opplevelse hver gang. Det er en skikkelig fornøyelse og jeg elsker å gjøre det. Det er noe med den helt mørke salen, så stor skjerm og at det er så mange spente folk rundt deg.

gintadiaso

  • Å være alene hjemme. Jeg er kjempeglad i familien min, og verdsetter stundene vi har sammen, men det er også utrolig herlig å være alene i huset noen ganger. Alt er helt stille og du kan foreta deg nesten hva som helst uten at noen kommer og er uenig. For eksempel synge høyt, eller ha bena på bordet mens du ser på det TV-programmet akkurat du vil se på.

1150235490bb951680l_large

  • Froyo. Froyo er frozen-yoghurt som du topper med ting som kjeks, sjokolade, frukt, bær og sauser. Jeg spiste det to ganger i Spania fra verdens kuleste Froyo-butikk, og jesus krisust det smakte himmelsk.

Håper du likte listen, ha en fin fredag!

1 Comment

I'd love it if you left a comment