Things I Love #3

Merket tidligere i uken at Things I Love #3 ikke ble postet sist uke, ble kjempeskuffet og lei meg, siden jeg hadde skrevet det ferdig i forveien og gjort slik at det skulle publisere seg selv på fredagen da jeg ville være opptatt med trening (på treningsleiren) Men det innlegget er da ikke postet, og jeg finner det ikke på bloggen! Det er bare helt.. borte. Som om jeg aldri har skrevet det. Men det har jeg! Så vanvittig irriterende.. Da får bare denne hete #3 istedenfor #4.. Vel, vel, vi får prøve å være positive ved å tenke på litt fine ting i stedet. Her er 5 nye ting jeg elsker!
Instaholic!

 • Instax bilder. Det er noen lignende polaroid bilder, nydelige, litt uperfekte bilder som kommer ut av kameraet med denne gjenkjennelige, hvite, ramme rett etter du har tatt bildet. Så fint, så enkelt og perfekt til å samle minner og henge på veggen i kreative kollasjer. Det vakre kameraet som tar disse bildene er mitt nr 1 ønske i julegave. Så er det bare å krysse fingrene!

Bicycle Seats

 • Store sykkelseter. Elsker, elsker, elsker min damesykkel, og det beste (utenom kurven som er et must) så er det det store, myke setet (litt ulikt bildet, men dere vet sikkert hvordan et slikt sete ser ut). Det er så behagelig å sitte på sykkelen. Også trenger man ikke få vondt i baken etter en lengre søndagstur med sykkelen 🙂

~

 • Hvite blomster på trær. Er det ikke bare nydelig? Sånne trær er nok mine favoritt trær (utenom de høye, mektige med en tykk stamme som er perfekt å sette seg inntil og lese under) og når jeg blir voksen og får mitt eget hus med biblioteket mitt og den store hagen, skal jeg ha minst 13 slike trær. Og om jeg så blir mislykket og bor i en lusen enebolig helt mutt alene med en underbetalt vikarjobb så skal jeg uansett ha tre, storslåtte trær med vakre, hvite blomster over alt.

Elsa Holmgren

 • Blomsterkranser.Enda flere blomster, men bare på en litt annen måte. Syntes blomsterkranser i håret er nydelig, og det bringer tilbake så mange gode minner fra barnehagen og barneskolen hvor jeg og venninnene mine gikk på leting etter løvetenner for å flette dem sammen i en krans som vi måtte legge forsiktig oppe på hodet så ikke den skulle dette ned og bli ødelagt. Elsker både minnene og blomsterkranser i seg selv!

Denali Rainshower - Alaska - Mountains

 • Fjell. Når det gjelder naturen er nok landskapet vårt det beste med å bo i Norge. Får nesten frysninger på ryggen når jeg tenker på de dype dalene, de tette skogene hvor man umulig kan la være å gå seg vill og ikke minst de storslåtte, taggete fjellene med snø på toppen. Tenkte på det da vi kjørte på toppen av et fjell, blant andre fjelltopper sist helg på vei hjem fra Sverige. Hvor høye, mektige og flotte disse fjellene er. Vi nordmenn burde være stolte av dem.
Si meg en ting du elsker!
2 Comments
 • Hanne
  Posted at 01:28h, 20 October Reply

  I dag var vi innom blomsterdekorasjon, for første gang. Og den ene blomsterkransen hun ene i klassen min lagde var kjempe fin! :

 • Lyra
  Posted at 00:58h, 21 October Reply

  jeg elsker.. .. .. .. harry potter-hylla mi c’:

I'd love it if you left a comment