Things I Love #29

Solen skinner i dag og jeg føler meg overraskende lett til sinns, jeg har enda ikke gått i depresjon over mattetentamen og sitter her med håp. Ja, faktisk! Kos deg med fredagslisten, håper du er i godt humør også 🙂

succulents

  • Potteplanter. Jeg har så mange gode minner i huset til Bestemor, med tusen og en planter som står spredd rundt i stuen. Oppe på høye hyller, nede på gulvet, lange blader, korte, fargerike blomsterknopper og masse mer. Kommer nok til å ha mange mange potteplanter i huset mitt når jeg flytter for meg selv!

OSL.

  • Patellfargede bygg. Det er noe jeg syntes er trist med byen jeg bor i, Bodø, det at det ikke er noen gamle, fine bygg. Alt ble bombet under den andre verdenskrigen, derfor er det bare sånne småstygge murhus og overmoderne bygninger. Moderne er fint det og, men sånne sjeler som meg lengter etter nostalgiske bygg og vakre gater. Det er derfor jeg elsker København så høyt.

憩う

  • Vinduslys. Rart punkt, men vi kan vel alle være enig om at intet lys er så fin som det som kommer inn gjennom gjennomsiktige vindusglass og lager skygger på stuegolvet.

pancakes.

  • Tykke pannekaker. Det finnes to typer pannekaker. De tynne, som du har sukker eller nutella på, og de tykke, som du pøser på med krem, blåbærsyltetøy eller sirup. Og det er godt, skal jeg si deg…

img8223noise

  • Bokhyller. Mange av de, lange, med glass i dørene så du ser de overfylte hyllene med titalls fargerike bøker med helt ulik typografi og titler. Fint ♥
1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 11:12h, 13 May Reply

    Vinduslys er sånn som bare gjør deg mange hakk gladere uansett. Seriøst! Åh <3 Og så minner det meg om lysere årstider, vår og sommer !! (Forresten – du skulle ikke tilfeldigvis ha lyst til å stikke innom Grong i sommer når du besøker slektningene dine i Namsos? ^^ Eller kanskje jeg kan komme til Namsos, så kan vi drikke cappucino på Krus eller gå på biblioteket! ;))

I'd love it if you left a comment