Things I Love #28

Hei, jeg må bare informere om at fra nå av vil TIL bli publisert 16:00, i stedet for 14:00. Jeg har rett og slett funnet ut at jeg sjeldent har tid til å skrive ferdig innlegget på torsdagene pga. skolearbeid, så det er bedre om jeg får litt bedre tid etter skolen på fredagene 🙂 Håper dere ikke blir skuffet, og ha en fin fredag!
tumblr_mkumd4na6c1rl3drfo1_1280

 • Sove lenge om morgenen. Det er en så god følelse å bare ligge i sengeteppet mens lyset skinner inn gjennom vinduet og bader soverommet i lys. Man er halvt våken, halvt i søvne og inspirasjonen flyter mye lettere, humøret er ikke bestemt enda, man tenker ikke på at det er en god eller dårlig dag. Det er en ny dag, og det godt nok.

tumblr_mke8s6FHCM1s917fdo1_1280

 • Nye klær. Følelsen av å få nye klær er utrolig god. Når man nettopp har kjøpt noe nytt til garderoben så føler man seg så bra når man har kledd på seg, og det kjennes ikke ut som om man aldri har noe å ha på seg.

tumblr_mhxf15dYWk1qfj6wko1_1280

 • Nybakt brød. Hjemmelaget, nybakt brød er noe av det herligste som finnes innen mat. Bare lukten av brødet i ovnen får pulsen til å øke. Topp det med litt hjemmelaget syltetøy så ville jeg vært lykkelig for alltid.

Untitled

 • Å fly med drage. Jeg husker at jeg elsket å fly drage når jeg var liten, og jeg syntes fremdeles så fint med denne fargrerige kreasjonen flyr høyt i luften. Dessverre er ikke dette akkurat rett sport her i Bodø, ettersom vinden aldri “flyter”, men “svisher” gjennom luften i ukontrollerte bevegelser, så en drage klarer aldri å holde seg oppe. Tro meg, jeg har prøvd.

Untitled

 • Kirkegårder. Jeg tror nok det kommer fra krim og spenningsbøker dette med at kirkegårder er et uhyrlig sted med lik og sorg. Dette syntes jeg bare vi kan glemme med det samme. Det er noe rolig, fredfullt og vakkert med kirkegårder. Hvordan man planter blomster og hedrer minnet til de man er glad i, også har man et spesielt sted å gå til for å tenke på denne personen, som kan være “hellig”, i den forstand. Jeg vil helt klart bli begravd, sånn at jeg har et sikkert hvilested. Har ikke lyst til at den døde kroppen min skal bli brent, akkurat.

Sover du lenge eller er du en morgenfugl?

3 Comments
 • Nora
  Posted at 18:01h, 19 April Reply

  Enig i det med å sove leenge 🙂

 • Jeanett-Kommenterer alltid tilbake
  Posted at 20:30h, 19 April Reply

  er ingen morgenfugl, men er ikke den som sover til 2-3 om dagen, for jeg vil få noe ut av dagen, men kunne jo ha sovet så lenge 🙂

 • Lyra
  Posted at 19:00h, 20 April Reply

  Hahahahha drager i bodø.. Husker da vi prøvde cx

I'd love it if you left a comment