Things I Love #27

tumblr_mb98jdhl5K1qe1q4to1_1280

 • Sjokolade. Jeg virkelig elsker, elsker sjokolade. Har aldri likt surt, salt eller sånn gummigodteri, så alt jeg spiser er sjokolade. Det er så vanvittig godt, og noen dager trenger man bare sjokolade, så blir dagen mye bedre. Jeg lover deg, det er mirakelkur mot dårlige dager.

tumblr_lyc6tdt9Ym1qagbjfo1_500

 • Frokostblanding. Det er min klare favorittfrokost i hverdagen. Det er så herlig om morgenen å spise noe som er skikkelig enkelt uten å styre eller grise så mye.

tumblr_mgbkc2Uqh41runef7o1_1280

 • Mops. Ååå, jeg har så lyst på en mops. De er den søteste og styggeste hunderasen og jeg elsker de! Noen i nabolaget har en sånn hund og jeg dævver nesten hver gang jeg ser den. Så nydelig ♥

tumblr_mar47oZHO31rpfvwoo1_1280

 • Body shop body butter. Body butter fra The Body Shop er det beste jeg noen sinne har prøvd. Det er så bra, og lukter himmelsk! gud, kan lukte på det i evigheter.

tumblr_mbrlgy0U8z1qafc06o1_1280

 • Saftis. Ingenting slår en stor kule med herlig saftis på en sommerdag. Min nye favoritt er Lollipop-is som man kan kjøpe på matbutikken. Kjempegodt! Og et tips; om du kjøper kuleis på en kiosk, ta en kule med friskis og en med sjokoladesmak, så spiser du friskisen først og sjokoladekulen etterpå, da smaker friskisen mye friskere og sjokoladeisen får mye mer sjokoladesmak. Genialt 🙂

Liker du saftis? Hvilken hunderase liker du best?

1 Comment
 • lillevold
  Posted at 22:39h, 12 April Reply

  Jeg liker knust is med fun light saft. Anbefales på det sterkeste!
  Ellers så har jeg en dvergshnauzer, så jeg er mest glad i den hunderasen 🙂

I'd love it if you left a comment