Things I Love #24

Supertravel uke, så “Things I Love” kommer uvanlig mye senere enn vanlig. Var på filmkveld i går og slappet av skikkelig for første gang på flere dager! 🙂

5 o'clock

 • Grønn te. Som dere vet er jo svart kaffe min favoritt, men har blitt skikkelig hekta på grønn te i det siste. Det smaker så godt! Og siden jeg fikk to flotte kopper i bursdagsgave som jeg kan bære med meg utenfor huset blir det nok mye tedrikking fremover!

tumblr_mjo8bjdij01r2y4bjo1_500

 • Sommerkjoler. Har gått med trange jeansbukser i alt for mange måneder nå. Gleder meg som et lite barn til å kunne kle meg i sommerkjoler igjen.

tumblr_mjp62goHUe1qmz3y2o1_500

 • Ta bad. Jeg syntes generelt dusjing er ekstremt kjedelig. Bare synd man sjeldent har tid til å ta et lengre bad i en travel hverdag Men når muligheten byr seg så elsker jeg å legge meg ned i det varme vannet, ha litt rolig pianomusikk i bakgrunnen og en god bok.

tumblr_miiw3zPKBC1rep44yo1_500

 • Bussturer. Neste år starter jeg på videregående skole, og det er ti minutter unna der jeg bor med bil, det betyr.. At jeg må ta buss, jippi! Kjører nesten aldri buss til vanlig, men syntes det er så behagelig. Mye bedre å sitte ti minutter i buss om morgenene, enn å måtte gå ti minutter til ungdomskolen nå, i sludd, snø eller regnvær 🙂

tumblr_meevddXqGD1rtq2yxo1_500

 • Langt hår. Hele livet mitt har jeg hatt lyst på lang, brunt, bølgete hår. Dårlig gjort at jeg fikk sånn kommunegrått hår, men heldigvis kan man stripe det, hehe. Vil gjerne ha så vakkert hår som krisssy.blogg.no, hun er pen, hun!

Thins I Love tok utrooolig lang tid denne uken, har brukt kanskje 4 til 5 timer på innlegget, kan du tro det?

2 Comments
 • Lissie
  Posted at 12:14h, 18 March Reply

  Signerer typ alt. Spesielt langt hår.

 • Gubi
  Posted at 09:05h, 06 September Reply

  Du er efter min mening pænere selv. Dit hår har en flot længde!

I'd love it if you left a comment