Things I Love #23

Er så glad for at dere fremdeles liker disse innleggene! Det betyr at jeg kommer til å fortsette, og selv om det ofte er litt stress på torsdagskveldene, så koser jeg meg utrolig godt med denne listen 🙂

tumblr_mhzldmknhj1qmc07eo1_500

 • Teselskap. Klassekamerater tuller rundt med det, men ærlig talt, det er faktisk det koseligste som finnes. Rett etter kommer selvfølgelig å ha et teselskap alene med en bok.

tumblr_midozwn3F51qmz3y2o1_500

 • Kake. Jeg har nok skrevet om kake før, men jeg må nesten gjøre det denne fredagen og. Rett og slett fordi jeg og lillebroren min har bursdag på onsdag, iiik! Jeg blir seksten år og Morten blir 13, gleder meg sånn.

tumblr_misss22ehL1rjqcnpo1_500

 • Solbriller. Til sammen har jeg kanskje 5 eller 6 par med solbriller, rett og slett fordi jeg digger solbriller. Elsker å bytte solbriller til forskjellige antrekk, og syntes solbriller er de beste brillene. Bare synd jeg ikke klarer å lese med dem uten å ha linser på…

tumblr_misk5pHFJK1qcf42so1_500

 • Pizza. Pizzaaaa! Nam, kan ikke tro jeg ikke likte pizza da jeg var liten. Tenk det? Nå elsker jeg det, beste fredagsmat etter taco og fajitas.

tumblr_mhxpwj5k1Z1qcf42so1_500

 • Strikking. Det er faktisk veldig avslappende! Jeg tror helt klart jeg kommer til å bli en sånn pensjonert kattedame som strikker dagen lang, haha.

Når har du bursdag? Hva liker du best å spise på fredagskveldene?

1 Comment
 • Lyra
  Posted at 23:49h, 08 March Reply

  har gått rundt og sikla etter kake i hele dag… Særlig ostekake haha

  Hadde nesten glemt at du har bursdag snart o_o

I'd love it if you left a comment