Things I Love #21

Nesten en mat-fredag det her! Men så har det seg sånn at mat er det som smaker best i hele verden, haha.

tumblr_mihas9wx1L1rf2m6xo1_1280

Finkjoler. Jeg klarer ikke å pynte meg ordentlig før jeg har på meg finkjole. Man føler seg alltid mye bedre da!

tumblr_mi6et3PWyg1rfb7c8o1_500

Egg. Egg er så godt, og det kan smake så forskjellig! Bare tenk på hvor annerledes speilegg smaker fra eggerøre!? (Eggerøre er min favoritt, forresten. Yummy)

tumblr_migqnkg1oW1qzwp2po1_500

 

Appelsin. Min favorittfrukt etter mandariner, så søt og frisk. Også kommer universets beste juice fra denne frukten, hehe. Hos mamma har vi en tradisjon med å ta med appelsiner på skiturer, så gleder meg til flere fine skiturer på fjellet i påsken!

tumblr_mi0w8ysFXl1qhay6bo1_1280

 

Vafler. Varme, litt sprø, vafler med jordbærsyltetøy og brunost får meg bare til å kjenne følelsen av å være hjemme hos bestemor og bestefar. Lykke i hjerteformet mat ♥

tumblr_mijfa2Mc3a1rmrgi8o1_500

Skolemat. Nei, jeg tenker ikke på lunsjen man spiser på skolen, for det er dagens kjedeligste måltid. Jeg mener sånne gode matbiter du spiser (eller drikker) mens du gjør lekser, øver til prøver eller gjør annet skolearbeid. Jeg er  iallefall en sånn person som må ha noe godt å putte i munnen når jeg skal fokusere på skole.

Hva er din favorittfrukt? Hvordan liker du egget ditt?

2 Comments
  • Silje Andersen
    Posted at 20:48h, 22 February Reply

    Åh, herlig

  • Claudio Cremin
    Posted at 16:45h, 09 March Reply

    Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really loved browsing your blog posts. In any case I will be subscribing in your feed and I’m hoping you write once more very soon!

I'd love it if you left a comment