Things I Love #2

Dette er fredag nr. 2 med dette innlegget, og jeg fryder meg alt over å skrive det. Gleder meg sånn til å skrive flere lister, og det er bare deilig å tenke over ting jeg elsker og liker ekstra godt. Håper du liker å lese det like godt som jeg liker å skrive det!
Untitled
  • Harry Potter tumblr-blogger. Er det noe jeg virkelig elsker, elsker, elsker, så er det Harry Potter. Hver dag tenker jeg på den fantastiste historien, og forskjellige aspekter av den. Derfor syntes jeg også tumblr-blogger med HP tema er fantastiske, og følger nesten litt for mange av dem.

that which i love

  •  Å gå med masse ting i vesken. Jeg elsker å gå med veske, og før gikk jeg med det hele tiden, på skolen også, hadde det i tillegg til sekken, så har sluttet med det nå fordi det er sånt stress med så mye greier med mye bøker. Men når jeg har veske må jeg nesten ha en større en for vil gjerne ha iPhone, øreplugger, notatboken min (går alltid med den), Wreck this journal boken min, en vanlig bok (om jeg leser en for tiden som ikke er for stor for vesken. Not likely), brillene mine, brilleetui, lipsyl, leppestift, blyant, viskelær (for å skrive med) og penger med kortmappe. I tillegg til det pleier jeg å slenge inn tilfeldige ting som lapper med små notater, et drops i plasten sin eller noe annet fint.

one hundred and twenty five

  • Pianospill. Dette har jeg nok elsker hele livet mitt. Pianomusikk er det fineste jeg vet, det kan få meg til å gråte, le, danse av glede eller bringe meg inn i en drømmende tilstand hvor jeg bare tenker.. Er også fascinert av selve pianoet, for et vakker instrument det er. Har gått på pianotimer i to år nå, for jeg vil så gjerne lære meg det. Men dessverre er jeg veldig lat, øver sjeldent og i tillegg er jeg ikke særlig musikalsk.

(38.52) the brothers mug

  • Morsomme krus. Store krus med fargerike bilder og skrift på med kokende varm kakao er jo bare det fineste som finnes på en høstdag (etter te og god bok, naturligvis!) Det finnes så mange fine, friske og morsomme krus der ute, og jeg vil gjerne ha alle! Vi har noen få her hjemme, og de er absolutt førstevalget når jeg skal lage meg kakao, eller gløgg til jul 🙂

thunderstorms.

  • Hårtopper. Om man har langt hår kan man surre opp håret i en nydelig og pyntet topp, eller kanskje bare en rotete en som man fester kjapt i en strikk for å få håret ut av ansiktet. Uansett er det utrolig fint, og jeg elsker topper på hodet. Syntes jenter med håret i en topp ser så pene ut, og det blir bare ekstra spesielt med en liten hårpynt ved siden. Skulle gjerne gått med topp i håret dagen lang, hadde det ikke vært for at håret mitt er superglatt og faller ut etter en liten stund.

Elsker du noen av disse tingene?

No Comments

I'd love it if you left a comment