Things I Love #18

Barneminner, favorittserien og forskjellig mattyper. Her er fem nye ting jeg elsker, ha en flott fredag!

tumblr_mfu29oEjce1rlwcpto1_500

  • Ole Brumm. Hvem hadde ikke Ole Brumm som en av sine favoritthistorier som barn? Kristoffer Robin med den bamsebjørnen i hundremeterskogen som bestevenn. Og karakterene der man ikke helt visste hva dyrene var, men man elsket fremdeles Nasse Nøff, Tussi og Tigergutt.

tumblr_mg449c8LQs1r429qho1_1280

  • Sushi. Sushi smaker så godt! Helt klart den beste fiskemiddagen.

The Vampire Diaries

  • The Vampire Diaries. Jeg er like hekta på denne blodige serien som jeg har vært av en bok på lenge. Det er en så herlig følelse å vite at man går og gleder seg til å få tid til å se en episode. Elsker denne serien!

tumblr_mgdmnlCwmH1r88974o1_500

  • Å få brev. Jeg elsker følelsen når det ligger et uåpnet brev hjemme og venter på meg. Det er virkelig mye finere med brevveksling enn å prate over nettet, selv om det går mye raskere på nett (særlig siden jeg er elendig i å få postet mine brev i tide!)

tumblr_mgj048TN1f1qfxocho1_500

  • Muffins. Muffins er nok og kommer alltid til å bli en av mine favorittkaker. De kommer i alle forskjellige smaker og former, kan pyntes med hva som helst og smaker himmels.

Hva var din favoritthistorie som barn? Liker du sushi?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 02:46h, 03 February Reply

    Ole brumm er boss

I'd love it if you left a comment