Things I Love #17

tumblr_lymsoqLp8u1r2t9vpo1_500

  • Gammeldagse telefoner. Jeg har så mange gode minner med da jeg var mindre og pleide å leke på besteforeldrene mine sitt loft med søskenbarna mine. Vi hadde flere gamle telefoner som for lengst hadde blitt pakket vekk og vi lekte at vi var familier i land vi aldri har besøkt eller travle kontordamer. Kommer alltid til å elske gammeldagse telefoner for alle minnene de bringer med seg.

tumblr_mfcit9tNtf1qclr3vo1_1280

  • Armbåndslokker. Favorittklokken min er en sånn rund klokke med brun reim og kanter med gullfarge. Dessverre bruker jeg den aldri siden glasset er knust og jeg ikke kan fikse den. Skikkelig dumt, siden jeg er elsker sånne klokker!

tumblr_mf6v5xTKjs1rvku4bo1_1280

  • Fransk. Hvem syntes ikke at fransk er et nydelig, innfløkt og spennende språk? Jeg beundrer det iallefall! Likevel er det ikke like morsomt å prøve å lære seg det. Det er liksom ikke like morsomt å sitte å pugge bøyningene av verb mens en sliten, gammel lærer står og evaluerer deg for å sette karakterer. Men skulle virkelig ønske jeg kunne prate fransk flytende!

tumblr_m1rxye3oVK1qafc06o1_500

  • Å være litt alene. Selv om  venner og familie er det koseligste i verden, så er det også ganske greit og bare legge seg under dynen, i et helt stille hus (eller soverom) og bare lese eller gjøre andre ting, helt alene. Jeg er av de personene som ofte trenger pauser, bare sånn at jeg kan nyte å være med andre.

tumblr_lxlp712P1h1r2qs2ho1_500

  • Skøyting. Jeg må innrømme at som barn følte jeg meg selv som en isprinsesse med det samme jeg hadde et par slitte skøyter på føttene og en is under beina. Og selv om jeg ikke er noen skøytedanser og hverken har et vakkert kostyme eller en dansepartner, så syntes jeg skøyting er utrolig morsomt! Skal helt klart besøke den lille isflekken vi har her i byen i løpet av vinteren.

Liker du å være alene, eller føler du deg fort ensom? Syntes du skøyting er morsomt?

 

No Comments

I'd love it if you left a comment