Things I Love #16

Untitled

  • Sommerfugler. Verdens mest nydelig insekt. Visste du at sommerfuglene ikke kan se sine egne vinger? Tenk å være en intelligent sommerfugl, og leve hele livet uvitende om at du har to vakre vinger til kropp. Alt den ville visst var at den var en liten larve som kunne fly, stakkars. (Heldigvis er ikke sommerfuglene intelligente, slikt som menneskene)

けっこう好き!ミントの葉っぱ

  • Eplekake. Varm eplekake med en kald kule med vaniljeis ved siden. Det er himmelen, det.

chocolate, anyone?

  • Sjokolade. Lys, mørk, med nøtter, salt, karamellfyll, med mint, myk eller hard, det er helt fantastisk uansett! Jeg er virkelig en sjokoladeelsker til høyere dimensjoner. Kommer til å elske det for alltid og alltid og alltid og alltid og … dere skjønner poenget.

Untitled

  •  Slott. Det er noe så vakkert og drømmende med slike bygninger. Hele livet har jeg ønsket og drømt om å bo, eller i det minste gå på skole i en slik bygning. Kanskje noe lignende som Lyras Oxford i “Den Mørke Materien” eller Galtvort i “Harry Potter” som er mine favorittbøker i hele verden.

Cold Brewed Iced Coffee

  • Iskaffe. Jeg lærte meg endelig å lage min egen iskaffe for noen uker siden! Men om man ikke er hjemme (eller ikke vil skitne til en blender) så smaker de fra Tine også vanvittig godt. Jeg blir snart blakk av alle de boksene med iskaffe jeg kjøper i Caffe Mocca og Cappuccino smak.

Nevn din favorittskolebygning, gjerne fra en bok!

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 09:58h, 19 January Reply

    GALTVORT, SELVFØLGELIG!! Omg, hvor mange ganger har jeg ikke ønsket at jeg gikk der? Forresten – en bokanbefaling til deg: Vampire Academy-serien av Richelle Mead, den handler om ei jente (halvt vampyr) som studerer på et vampyrakademi, og hvor det skjer en del drama, action og maasse kjærlighet. Love it, en av mine favorittserier ever. Og den får jeg veldig fine “bygnings”-assosiasjoner av, tehe 😉 Kanskje du allerede har lest den?

I'd love it if you left a comment