Things I Love #15

God rosa fredag til deg! Håper ukens Things I love bringer et smil til leppene dine.

Share. Everyday. Naturally.

  • Sminke. Jeg er veldig glad i sminke og syntes det er veldig morsomt med sminke. Også er jeg veldig engasjert i det, når det gjelder merker, kvalitet og om de er dyrevennlige eller ikke. Et tema jeg tror jeg vil ta med mer i bloggen også! 🙂

il_570xN.353198626_ep5v

  • Blomsterkranser. Har jeg hatt om det på bloggen før? Ja, nei? Samme det, det er så nydelig, man kan skrive om det tusenogen ganger. Hadde det ikke vært for at det var litt i dyreste laget hadde jeg kjøpt denne hjemmelagde fra K is for Kani, for den er bare så fin!

IMG_3368

  • Flybilder. Mange vil si det er klisjé, og at det ikke er noe originalt ved det. Men jeg liker det! Og syntes alle slike bilder blir spesielle og kule, fordi det er noe som man ikke ser til vanlig, også er det jo bilder fra hele verden. Dette bildet er fra over USA et sted, i nærheten av Miami. Og det er jo ganske kult!

money money money

  • Notatbøker. Jeg har fire-fem notatbøker, hvor den ene blir drasset med hvor en jeg går (bokstavelig talt, over alt, selv en tur på kjøpesenteret) og de andre bare er gamle bøker. Jeg skriver opptil flere notater og lengre tekster hver eneste dag, så elsker notatbøker fordi de er så nyttige!

tumblr_mdabbn1tdd1qeeqaho1_500

  • Jordbæris. Når jeg først kjøper kuleis (istedenfor mange av mine favorittdrikker) så eksperimenterer jeg med forskjellige smaker og typer innen sjokolade og slikt. Men vanlig, red jordbæris er jo så godt!

Hva syntes du om disse punktene, er du enig? Hva liker du denne fredagen?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 15:47h, 15 January Reply

    Jordbæris blir man aldri lei <3 Og notatbøker er det beste som fins…. 😀

I'd love it if you left a comment