Things I Love #14

Beklager at Things I Love kommer senere en til vanlig, etter skolen tok jeg meg nemlig en tur til en koselig kafe i byen, alene. Og var opptatt med å skrive, drikke iskaffe og kose meg. Håper ingen ble (så veldig) skuffet! 🙂

tumblr_mdmm0d5JTD1ruplgbo1_1280

 • Nye bøker. Hva føles ikke bedre enn en bunke med nye bøker med spennende eller vakker referat på baksiden? Sånn at det bare klør etter å åpne dem? Jeg har en hel liste nå, og selv om det er litt stressende, er det en deilig, ivrig følelse.

tumblr_mg3wygGX381qc4vwuo1_500

 • Skinnvesker. Fordi det er noe med stoffet, og fargen, og alt. Elsk ♥

tumblr_m5nvf1tBHF1ry9osoo1_500_large

 • Spotify. Min mest brukte app på mobilen. Og en av de julegavene jeg ble mest fornøyd med. Kan ikke en gang forklare hvor mye jeg elsker Spotify Premium (bare litt dyrt). Har oppdaget vanvittig mye musikk jeg nå elsker, og ørene mine er kanskje litt såre av at øreproppene sitter i tjuefire timer i døgnet, men hjertet mitt er frelst.

tumblr_mfg76mHZlV1rbyxq6o1_500

 • Lese hele dagen. Det er nok de dagene jeg bruker nesten all min tid på å lese at jeg er lykkeligst. (Også når man har fine stunder med folk man er glad i, men de dagene har litt høyere krav)

tumblr_maatuyWU7s1qfltlro1_500

 • Ben & Jerry’s is. Dette er den beste iskremen i hele verden. Det var den eneste isen jeg spiste i Frankrike, og det er et godt minne. Også har de de beste, mest interessante smakene som finnes.

Hva er din favorittis? Har du Spotify?

3 Comments
 • Kiwi
  Posted at 23:16h, 04 January Reply

  Ben & Jerry’s er bare helt <3
  Digger den, beste is som finnes. Det er mine absolutte favorittiser…

  Hørtes forøvrig utrolig koselig ut å dra på kafe alene etter skolen for å skrive… Argh, det er en av ulempene med å bo i gokk: 45 min kjøring til nærmeste kafe 🙁

 • Ingvild
  Posted at 19:04h, 06 January Reply

  Kiwi: Min “eneste” kafémulighet i nærheten, er et passe stort lokale som nesten alltid kryr over av folk i 60-70-80 års alderen…(da jeg og mamma tok en sjelden tur dit, sa hun til meg: “Ingvild, jeg tror du trekker ned gj.snittsalderen en goood del” .. haha) Men jeg forstår godt at det er kjipt å ikke ha en eneste kafé å gå til..jeg går jo på skole i byen, men bor på landet, så kan jo forsåvidt ta meg en tur på kafé etter skolen, men da frister det aller mest å ta bussen hjem og spise en god middag før det blir kveld 😉

  Å lese hele dagen er LYKKE. Retten og sletten (som vi sier her, haha) <3 Duuu, har du noen fine spillelister? Hvilke artister liker du best? :D:D::D (bortsett fra Taylor, da, hihi!)

 • Ingvild
  Posted at 09:55h, 07 January Reply

  svar/ Haha, aw, ja, du må bare slenge ut alle mulige tanker, hihi! Det var vel kun referansen til kaféer utpå landet som var grunnen til at jeg skrev kommentaren “til” kiwi, haha x-)

  Anyways. Wow, herlig å høre at det er blitt mer kafeer rundt omkring i Bodø! For over et år siden hadde jeg nesten aldri vært i Bodø, men i løpet av skoleåret i fjor i Lofoten, var jeg der kjempeofte… (sprøtt!). Elevbedriftsmesse i Bodø (lå på hotell!!), UKM osv. Jo, også har jeg jo vært der massevis av ganger da jeg mellomlandet, skiftet tog etc.. Så ja, jeg har vært en del i Bodø, sett litt i butikkene, sittet på noen kafeer (drakk blant annet en ekstremt god milkshake på en stoor (?) kafe i Glasshuset..tror jeg? Der var det ganske fint. Ellers så, hm, tenketenke, husker jeg ikke så mange andre kafeer. NÅ BABLER JEG. Åh, “Hjerterommet” høres veldig idyllisk ut!! Og når det ligger utpå landet er det bare helt perfekt! Du, forresten, bor du på landet eller i byen eller en mellomting? (rekkehus og sånt) 🙂 Har jeg liksom alltid lurt på. Og hva FORETREKKER du, by eller landet? Åh, takktakktakk for mange herlige musikktips! Mange har jeg hørt om før, og er også en av mine favoritter, haha.

  Men ok, kan liste opp noen favorittartister/band. Verdens beste band heter Florence and the Machine. Punktum finale. Eelsker sangene deres, spesielt “Never let me go” og “Shake it out” (utrolig bra budskap i sangen + at Glee covret den en gang, og det passet såå bra med sammenhengen, wii!). Ellers liker jeg Metric, Carolina Liar og Hurts – det var vel det jeg liker av ENERGISK musikk. Litt sånn Damon Salvatore-ish-musikk, om du forstår hva jeg mener? Er IKKE noen stor fan av heavy metal, rockrockrock, techno etc. Det hører jeg IKKE på. Videre elsker jeg Taylor, Bon Iver, First Aid Kit, Anya Marina, Passenger, Melissa Horn, Marion Ravn, Jason Mraz, Ida Jenshus, The Fray, One Republic etc etc etc. Liker nesten alt som går an å høre på mens jeg baker, leser, skriver osv. Rolige, men også emosjonelle og nostalgiske sanger – sanger som gir meg en god følelse og frembringer en scene, et bilde etc. JO! Også ELSKER jeg film-musikk!!!! Pirates of the Caribbean, Narnia (<3<3<33<<33), Harry Potter, Dear John, The Holiday!!!, The Vampire Diaries, Titanic osv. Er en filmmusikk-junkie, egentlig. 🙂

  For en utrolig rotete kommentar. bah. Jaja! Sitter i klasserommet og venter på at vi skal ha naturfag, gdfjkgdfoubdfbhdf. :s Håper du får en fin uke! <3

I'd love it if you left a comment