Things I Love #13

Da er vi på den trettende TIL, og det er jo litt fint siden 13 er favorittallet mitt. La merke til at bildene under ikke matcher i farge i det hele tatt, noe jeg alltid pleier å passe på til vanlig. Vel, vel. Det er nr. 13. Let’s get a little crazy! Haha.

tumblr_lxlp712P1h1r2qs2ho1_500

  • Å stå på skøyter. Det er vanvittig morsomt og herlig å stå på skøyter. Det er liksom en forbedret versjon av å danse. Synd man bare får gjort det noen få ganger om vinteren ettersom isen som blir lagt her i Bodø er elendig, steinete og bitteliten.

tumblr_md0powL8S01rhmxy6o1_500_large

  • Stjerneskudd. Nesten like vakkert som fyrverkeri, og minst like spennende.  Noe man bare opplever en dag i året, og da må man nyte det. Gleder meg!

°

  • Eplekake med vaniljeis. Rykende varm, hjemmelaget eplekake med iskald, litt smeltet vaniljeis ved siden. Herlighet det er godt.

tumblr_medvma1lse1r5dn2bo1_1280

  • Å gå i gatene på natten. Jeg elsker natten uansett. Jeg er mest våken da, fokusert og alle de beste ideene kommer om natten. Jeg elsker å gå turer med hundene mine om natten, for da er det så stille og fredfullt. Har hatt en pause med det i det siste, på grunn av de forbannede voldtektene som har skjedd i Bodø. Skulle ønske det var tryggere.

tumblr_meqf0jckEp1r3gasqo1_1280

  • Pepperkakehus. De er nydelige å se på, men helt umulige å lage. Skulle ønske vi hadde hatt en tradisjon med å lage de. Men jeg og broren min har prøvd med moren min i mange år og ikke fått det til.

Liker du å gå ute i mørket? Fyrverkeri VS stjerneskudd?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 00:20h, 29 December Reply

    Å gå ute i mørket er fantastisk!!! Var på besøk til ei venninne nå i kveld og på hjemturen trasket jeg bortover gangveien mens det lå masse snø rundt omkring. Musikk i ørene og gatelyktene som lyste opp veien. Stusset over at det var så fryktelig lite trafikk på E6en, men så tenkte jeg jaja, så fredfull og rolig verden er akkurat nå…kanskje den egentlig sover og det bare er jeg som er våken?

I'd love it if you left a comment