Things I Love #12

Man kan nesten kalle dette en “Things I Love Christmas edition”, fordi den er så juleinspirert. Er i skikkelig julehumør, så det er kanskje ikke så uforståelig. Håper dere også får en følelse av jul etter å ha lest denne ukens Things I Love!

Marenviks

 • Snøkuler. Detter tror jeg er en av de vakreste pyntegjenstandene i verden. Jeg har ikke så mange snøkuler selv, men har veldig lyst til å begynne å samle på dem. De er nydelige.

Untitled

 • Stearinlys. Den største gleden med å sitte inne på vinteren i mørket må nok være stearinlys og en god bok. Pluss noe godt å drikke. Nå tenker jeg vel mer på duftlys, eller store stearinlys som sprer varme i hele rommet. Og adventslys, der man bare gleder seg til å tenne det fjerde og siste lyset.

tumblr_m6y0r42mqW1qfhy97o1_500

 • Julepynt i gatene. Dette er virkelig noe jeg elsker. Vi har aldri hatt sånn i Bodø, og i alle år har jeg ønsket at vi kunne hatt det. Derfor ble jeg utrolig glad da jeg så det i år. Det er så nydelig med sånne som henger over gaten fra husvegg til husvegg med lys. Særlig om kveldene når det er kaldt og mørkt ute, da er det så nydelig med julepynt i gatene.

tumblr_me4egoGUiB1qiw2q5o1_1280

 • Julekuler. Røde, grønne, blå, jeg er utrolig glad i julekuler. Det er virkelig noe jeg behøver i juletiden for å føle komplett julestemning. Det er så fint med skjøre, glasskuler også, men tror jeg ville knust dem alle sammen og det ville bare blitt trist.

christmas tree is up

 • Juletre. Jeg elsker når juletreet blir tatt opp noen få dager før jule, det er virkelig det som bringer julen helt hjem hos meg. Når man slår på lysene på morgenen og det lukter juletre i hele huset.

Hva er dine punkter for det du elsker i julen?

 

2 Comments
 • Kiwi
  Posted at 20:42h, 21 December Reply

  Så mange fine juleting! Jeg liker også snøkuler veldig godt <3
  Mine punkter for det jeg elsker i julen er:

  1. Mat. Masse god mat. Sånn mat som jeg bare spiser i julen, som mammas julebrød, ribbe, lutefisk, sosisser, juleskinke… osv osv.

  2. Snø. Ingen jul uten snø. Jeg elsker når det faller ned store snødotter fra himmelen og legger seg mykt på bakken og oppi trærne og over julelysene i ripsbuska.

  3. Å pønske ut morsomme gaver til folk jeg kjenner. Og til folk jeg egentlig ikke kjenner men som jeg liker å tro at jeg kjenner.

 • Ingvild
  Posted at 00:18h, 29 December Reply

  1. Snø! Haha, det tror jeg kommer øverst på min liste..
  2. God mat og godt selskap (that means såklart familien min og gode venner)
  3. Gode dufter (a’la duftlys, ribbe, røkelse etc) og fin belysning.. + pynt

I'd love it if you left a comment